Personal A5 A6 A7 6 Gaura Clar Liant Coperta PVC Moale Notebook Runda Inel Protector cu Închiderea Snap DIY Jurnalul Planificator de Acoperire

Produs nou

In stoc

37.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere:

【De MATERIAL】 - Clar transparent liant huse pentru inel legat planificator de pagini, care a făcut de înaltă calitate din PVC cu puternice rotund din oțel inoxidabil, inel binder; 【APLICAREA】 - Perfect pentru jurnal, jurnal de călătorie, notebook-uri de afaceri, de birou / scoala / munca poezie / scrierea creativă, face schițe și desene / carnetul de muncă / note de studiu / jurnal starea de spirit; 【MĂSURARE-- discutii Personale A5(180mm x 235mm), A6(130mm x 190mm) și A7(110mm x 145mm) cu 6 gauri rotunde cu inel de oțel liant! 【】 ELEMENT Cu puternice buton de metal pentru a preveni hârtie de la care se încadrează off, transparent și moale din PVC de acoperire, superba si moda.MERITI CEL MAI BUN! 【PACHET】-- 1 buc clar liant acoperi per pachet(nu include hârtie interior).

Mai Multe Detalii:

FAQ

Cum va fi ambalat?

Fiecare liant acoperi ambalate într-o cutie de hârtie.

Ce este materialul de copertă?

PVC moale.

Care este dimensiunea cu caracter personal ?

Personal dimensiune înseamnă că este uneori diferită de cea internațională A5 A6 dimensiune de măsurare.Vă rugăm să verificați dimensiunea la prima înainte de a cumpăra.Personal A5(180mm x 235mm), A6(130mm x 190mm), A7(110mm x 145mm), iar gaura diferența este de 19mm(A5, A6), la mijlocul diferența este de 70mm(A5), 51mm(A6), 20mm(A7).

Este ridicata disponibile?

Da, oferim en-gros cu preț mai bun.

Mai Multe Culori Disponibile

Povestea De Brand

MEI YI TIAN a fost bine-cunoscut acum ca fiind unul dintre cele mai fiabile producătorii și exportatorii de birou și școală suppplies cu lider tendința de lume.Produsele pe care le transporta în principal includ capsatoare, titularii de creion, dozatoare tape, creioane, memo titularii, capsatoare, pixuri, creioane și multe alte de birou și școala de tendințele modei.Nostru de operare strategie este de a oferi o valoare excepțională pentru clienții noștri, oferind o combinație unică de garantat cost de achiziție redus și servicii pentru clienți de neegalat.Vom continua dezvoltarea de noi produse continuu pentru clienții noștri pentru a sustine lor de piață.Vom lucra, de asemenea, clienților OEM sau ODM modele.Puteți fi siguri, la toate OEM sau ODM modele vor fi tratate exclusiv.

Ambalaj & Livrare:

De obicei, elementele ar fi într-o cutie de hârtie sau pungă cu bule.Livrare duce timp: Trimite ACUM cu selectat transport gratuit.Suntem fabricarea sursă de magazin, așa că am, de asemenea, poate oferi personalizate logo-ul de imprimare pentru unele din produsele noastre, absolut există un MOQ.Te rog să ne spui de ce ai într-adevăr nevoie.Metoda de transport maritim: Aproape toate produsele noastre au acces gratuit ePacket, Vânzător Metoda de Transport maritim de servicii.Dar, dacă aveți un ordin în vrac, vă rugăm să ne anunțați și vom alege cele mai bune soluții în mod corespunzător pentru tine.

Extinde Durata De:

MEI YI TIAN oferă servicii ODM și OEM de pe aproape toate produsele noastre, vă rugăm să ne anunțați cantitatea de care aveți nevoie.Pentru comenzi personalizate, vă rugăm să furnizați următoarele informații: 1. Pachetul solicitat. 2. Cantității cerute. 3. Nevoie de logo-ul sau nu.

Etichete: jurnalul, jurnal sclipici, a4 padfolio, liant notebook, notepad, a7 liant, liant inel, a5 notebook, agenda, a6 liant.

dimensiune Personal A5 A6 A7
Culoare Clar
Numărul De Model MYT-ClearBinderCover
Tip Padfolio
Material De Acoperire PVC

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Personal A5 A6 A7 6 Gaura Clar Liant Coperta PVC Moale Notebook Runda Inel Protector cu Închiderea Snap DIY Jurnalul Planificator de Acoperire

Personal A5 A6 A7 6 Gaura Clar Liant Coperta PVC Moale Notebook Runda Inel Protector cu Închiderea Snap DIY Jurnalul Planificator de Acoperire

Produse similare

Compara