1000ml /500ml Pet de alimentare cu Apă de Mici Animale de companie Automată a Băut Apă din Fântână Dozator Automat de Perdeaua de apă Potabilă titular

Produs nou

In stoc

13.37lei

Adauga la lista dorintelor

Puncte:

1、Minge de Rulare cismea: Potrivit pentru animale mici, cum ar fi iepuri, hamsteri, porci de guineea, iepuri, dihori, etc. Simplu.

2、Non-picurare si Anti-mesteca Sfarcurile: non-picurare si anti-mesteca sfarcurile face animalele de companie va place.

3、Ușor să-și Reîncarce: capac care poate fi deschis în partea de sus vă permite să direct umple sticla cu apă, fără a cădea de pe cârlig sau cușcă.

4、Ușor pentru a Asambla și de a Folosi: Acest agățat potabilă fountain poate fi ușor pentru a asambla și de a folosi.

5、Capacitate si Dimensiuni: - L este cu sticla de 1 litru capacitate, și dimensiunea de animale de companie de alimentare cu apă este de aproximativ 8*8*18cm/3.15*3.15*7.08 în.

Descriere:

1. Acest produs are o calitate bună, manopera amenzii, acesta este echipat cu bile de oțel, nu are rugina, care pot preveni animalele de companie de la musca la cismea cap, și este economic și durabil.Ceainic corpul este fabricat din plastic și oțel inoxidabil, cu o bună de băut cap.Ea are caracteristici de durată lungă de viață și o curățare ușoară.

2. Acesta poate fi arbitrar fixat pe cusca, iar înălțimea fierbător instalat în pet poate fi instalat în mod liber.

Caietul de sarcini:

Nume: Hangable Animale De Companie Waterer

Capacitate: 1L/500ML

Material: plastic bun și din oțel inoxidabil cu apă potabilă cap

Lista De Ambalare:

1 x Pet de alimentare cu Apă

Notă:

1. Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, produsul are niște dimensiuni de toleranță.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: musca artificiala, lebron, alimentator de pește, aluminiu montarea de răcire cu apă, pompa de fantana, reptil, bea pisici fântână, dozator 500ml, mini suport pentru pahar, reptile de apă din plastic.

Origine NC(de Origine)
Suport Picătură De Transport Maritim/ En-Gros
Numele Hangable Animale De Companie Waterer
Tip Agățat cismea
Numărul De Model Animale De Companie De Alimentare Cu Apă
Tip 1 Automat de apa potabila pentru animale de companie
Material buna plastic și oțel inoxidabil apă potabilă cap

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

1000ml /500ml Pet de alimentare cu Apă de Mici Animale de companie Automată a Băut Apă din Fântână Dozator Automat de Perdeaua de apă Potabilă titular

1000ml /500ml Pet de alimentare cu Apă de Mici Animale de companie Automată a Băut Apă din Fântână Dozator Automat de Perdeaua de apă Potabilă titular

Produse similare

Compara