1500W Turbina Eoliana 12V 24V 48V Orizontală Generator Eolian Hibrid Cu Controler MPPT Gratuit Energie Moară de vânt

Produs nou

In stoc

1 772.11lei

Adauga la lista dorintelor

1500W Turbina Eoliana 12V 24V 48V Orizontală Generator Eolian Hibrid Cu Controler MPPT Gratuit Energie Moară de vânt

Caracteristică

1.Nivelul de pornire viteză ,de mare energie eoliană utilizarea

2.Ușor de instalare, tub sau racord opțional

3.Lamele folosind noua arta de precizie turnare prin injecție,potrivit cu aerodinamice optimizate forma și structura care sporesc energia eoliană utilizarea și producția anuală.

4.Corpul de turnare din aliaj de aluminiu, cu 2 rulmenti pivotare , făcându-l supraviețui mai puternice de vânt și a alerga mai mult în condiții de siguranță

5.Patentat cu magnet permanent ac generator cu speciale stator,reduce în mod eficient de cuplu,ei bine se potrivesc cu roată de vânt și generator, și pentru a asigura performanța întregului sistem.

6.Controler,invertor poate fi compensată(opțional) accroding la nevoile specifice ale clienților

Caietul de sarcini

Poze

MPPT STIMULA WIND CONTROLLER(optional)

Acest controler are control de bază și de a proteja funcții, și oferă de joasă tensiune funcția de încărcare.bateria ar putea fi perceput sub viteză mică a vântului.E de 12V/24V/48V sistem de auto-recunoaștere.

Off grid inverter:

Transport Gratuit

În mod normal, ne va livra comanda dvs. în termen de 3 zile lucrătoare după ce am primit plata .

Feedback-ul

Comentariile tale pozitive este forța motrice pentru îmbunătățirea continuă.Am respect și încredere fiecare client pentru a vă oferi produse și servicii calificate.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele, feedback-ul pozitiv.

Dacă aveți orice întrebări/probleme de la primirea produsului, vă rugăm să ne contactați prin Ali mesaj cât mai curând posibil și vom încerca să-l rezolve pentru tine în mod pozitiv la o dată, până când sunteți mulțumit.În timp ce a părăsi un feedback negativ nu va rezolva orice probleme!

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Warrenty și a Reveni

1. Perioada de garantie a produsului în termen de 1 an de la cumpărare. (Prejudiciul cauzat de demontarea, manual de daune, etc. nu este acoperită de garanție).

2. În cazul în care cumpărătorul constată că există într-adevăr o problemă cu produsul în termen de șapte zile de la primirea produsului, cumpărătorul ar putea aplica pentru vânzător de a reveni pentru control.Dacă produsul este într-adevăr defecte, vom înlocui cu unul nou.Dacă nu există nici un substitut adecvat Și vă vom returna.Transport, manipulare și taxele de asigurare sunt non-rambursabile.Dacă se constată că nu există nici o problemă cu produsul, produsul va fi returnat cumpărătorului pe cheltuiala cumpărătorului.

3.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare.Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail.

4. După primirea mărfurilor, pls scoateți banda adezivă în jurul cutiei atunci când despachetare, fara violente daune, pentru a evita o posibilă deteriorare a mărfurilor.Este recomandat să păstrați ambalajul pentru cel puțin 15 zile de la primirea mărfurilor.La returnarea bunurilor, vă rugăm să asigure integritatea ambalajului original și bunuri.Dacă nu există nici un motiv care afectează secundară de vânzare de bunuri, de returnare și înlocuire nu poate fi acceptat.Toate costurile de retur și fiscale vor fi acoperite de către cumpărător.

5. La primirea mărfurilor, dacă observați că ambalajul este deteriorat, trebuie să contactați imediat locale de curierat pentru a face o plângere și cerere, și, în același timp, să ia o fotografie sau un clip video ca dovezi și să informeze la vânzător.În cazul în care cumpărătorul nu reușește să urmeze operatiile de mai sus , apoi, dacă bunurile sunt deteriorate sau pierdute din cauza curier motive, cumpărătorul trebuie să-și asume responsabilitatea.

Lista De Ambalare

1 set de turbine eoliene

1 set controler MPPT (opțional)

Etichete: puterea vântului, apa turbin generator, w moară de vânt, offgrid generator cu turbină eoliană kit, 48v generator, controler de turbine eoliene, generator eolian controler de încărcare, vântul generator de apă, generator de dde, apă turbina turgo.

Baza De Montare Fără Bază De Montaj
Numărul de Lame 3
Origine NC(de Origine)
Material Ax Din Oțel Inoxidabil
Certificare CE
Numărul De Model FM-1500
Locul de Origine Jiangsu, China (Continentală)
Tip Generator De Energie Eoliană
Pornire viteza vântului 2 m/s
Tensiune 12v/24v/48V

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

1500W Turbina Eoliana 12V 24V 48V Orizontală Generator Eolian Hibrid Cu Controler MPPT Gratuit Energie Moară de vânt

1500W Turbina Eoliana 12V 24V 48V Orizontală Generator Eolian Hibrid Cu Controler MPPT Gratuit Energie Moară de vânt

Produse similare

Compara