1 buc ABS+PC Masina Fata de a/C de Ventilație de Evacuare Tab Clip Auto cu Aer Condiționat Reglează Vânt Masina Aer Condiționat Frunze Kit pentru VW Sagitar

Produs nou

In stoc

11.83lei

Adauga la lista dorintelor

U. S. atenția cumpărătorului:

Domeniile în care NE depozit nu livrează mărfurile sunt: Hawaii, Alaska, Puerto Rico, Guam și alte NOI teritorii de peste mări.Și armata adresa.

Spaniolă cumpărători atenție:

dacă adresa dvs. include următoarele cod postal vă rugăm să nu alegeți spaniolă depozit.

Codul postal incepe cu 51/52/07/35/38/28.

Depozit de peste mări nu poate fi livrat.

Auto Frontal de Aer Condiționat A/C Aer de Ventilație de Evacuare Tab Clip Kit de Reparare pentru Sagitar

Caracteristici:

1. Este un înlocuitor Perfect existente tab clip;

2. Realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și de încredere;

3. Corect conectorul, nu de tăiere sau despicare necesare;

4. Directă și ușor de instalare;

5. Potrivit pentru față centru și O/C de aerisire;

Caietul de sarcini:

Material: ABS+ PC

Locație vehicul: aer condiționat

Dimensiuni: 42 x 31 x 10mm/1.65 x 1.22 x 0.39"

Greutate brută: 5g

Modele aplicabile:

Pentru VW Sagitar

Pachete:

1 X A/C Aer De Ventilație De Evacuare Tab Clip

1. Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de a trimite.Produsele vor fi expediate în termen de 3-7 zile lucratoare de la clienții plătesc pentru.Pentru că avem mii de ordine de zi cu zi.Avem nevoie pentru a aranja transportul, unul câte unul.Vom trimite produsele la tine ASAP.

2. Am doar nava a Confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

3. De obicei durează aproximativ 20-60 de zile lucrătoare pentru livrarea coletului la destinatie (pentru zone izolate, este posibil să dureze un pic de timp).Între timp, puteți alege DHL/EMS/FedEx pentru a scurta timpul de transport maritim dacă ai nevoie de ordonanța de urgență.

4. Dacă nu primiți comanda în termen de 60-90 de zile lucrătoare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi negative feeback, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta pentru a rezolva problema.

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul atunci când îl primiți, vă rugăm să returnați-l în termen de 10 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral banii, upone primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile includ.

4. Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului sau nu poate fi utilizat în mod normal, vă rog contactați-ne la fotografii reale dintre elemente și noi vă va oferi o soluție mai bună.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră!

Dacă primiți comanda si este in stare buna, ne-ar fi recunoscător dacă ați lăsa de 5 Stele Feedback-ul Pozitiv pentru tranzacție.

În caz contrar, ne-ar fi recunoscător dacă ar fi să ne contactați înainte de a părăsi 1 Stea la 3 Stele Feedback-ul, vom avea plăcerea de a oferi o soluție satisfăcătoare.

Etichete: vw u clipuri, vw, ac instrument, jetta mk6, kit r134a, Golf 7, vw roșu clipuri, aer condiționat kit, sagitar vw, r134a.

Caracteristici Speciale Aer condiționat
Extern De Certificare De Testare ce
Înălțime Element 1cm
Element De Lungime 4.2cm
Nume De Brand VODOOL
Numele Modelului Aer condiționat
Tip De Material ABS+PC
Articol Greutate 5g
Origine NC(de Origine)
An 2018
Lățime Produs 3.1cm
Tip De Element Instalare aer conditionat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

1 buc ABS+PC Masina Fata de a/C de Ventilație de Evacuare Tab Clip Auto cu Aer Condiționat Reglează Vânt Masina Aer Condiționat Frunze Kit pentru VW Sagitar

1 buc ABS+PC Masina Fata de a/C de Ventilație de Evacuare Tab Clip Auto cu Aer Condiționat Reglează Vânt Masina Aer Condiționat Frunze Kit pentru VW Sagitar

Produse similare

Compara