20buc Flash Speedlite Geluri de Culoare Filtre Pentru Camera Canon Fotografice Geluri Filtru Flash Speedlite Speedlight

Produs nou

In stoc

4.58lei

Adauga la lista dorintelor

20663 Accesorii aparat de Fotografiat&Selfie Camera cu LED-uri Lumina

Flash Combinație de Gel Kituri oferim o selecție de 20 de culori dinamice și filtre de corecție pentru a ajuta la crearea dramatic și teatral de iluminat în imagini.Fiecare kit include 14 efecte de culoare geluri, 5 corecție de culoare geluri, și 1 de difuzie în gel.

Alegeți dintr-o gamă de rosii, galbene, albastre și verzi, pentru a lovi cu pumnul în sus o imagine cu culoare și de a crea starea de spirit.Sau, utilizați geluri de corecție pentru a echilibra flash de lumina ambientală.

Cum sunt geluri de iluminat folosit de obicei?

Culoare iluminat, filtre, sau geluri, sunt adesea folosite ca accent de lumini, sau pentru a adăuga culoare dramatice pentru fundaluri sau porțiuni selectate de o scena pentru un efect artistic.

Filtre de corecție sunt de obicei folosite pentru a regla temperatura de culoare de un flash pentru a se potrivi mai bine cu alte surse de lumină, pentru a îmbunătăți echilibrul de culoare într-o imagine.

Ce flash marci va Universal Geluri se potrivesc?

Cu o arie de acoperire de (65mm x 64mm) Selens Universal Geluri sunt suficient de mari pentru a acoperi chiar și cel mai mare flash capete, și ele pot fi îndoite sau împodobite pentru flash mici capete ar fi dorit.Aceste flash geluri inovatoare cu tab-uri de design le permite să fie ușor atașat la o gamă largă de pantofi de montare flash branduri, inclusiv : pentru Canon, pentru Konica,pentru Metz,pentru Minolta, Nikon, pentru Nissin, de Olimp, de Panasonic, pentru Pentax, pentru Cuantice, pentru Sigma, Sony, pentru Vivitar, pentru Oloong, pentru Yongnuo și pentru Triopo.

Cum Universale Geluri atașați?

Nu aveți nevoie pentru a cumpara scump sau voluminoase titularii, sau de a folosi enervant lipicios hook-and-loop pentru a atașa Universal Geluri pentru flash.Inclus cu fiecare Kit Universal este Gelul-Band.Universal Geluri unic file de mijloace de proiectare care au atașați rapid la aproape toate standard de pantofi muntele clipește.Pentru a atașa, pur și simplu aluneca file capetele Universal Gel sub Gel-Band pentru a o fixa pe flash.

Pachetul inclusiv:

20 x Speedlite Filtre de Culoare

Etichete: filtru gel, aerograf filtru de aer, NEEWER, huawei honor spate aparat de fotografiat module, unitate bluray, youngnuo flash filtru, bullet hd, dropship machiaj, flash gel, 70mm telescop.

Material Plastic
Interfață No
Nume De Brand KOQZM
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca Canon
Model -

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

20buc Flash Speedlite Geluri de Culoare Filtre Pentru Camera Canon Fotografice Geluri Filtru Flash Speedlite Speedlight

20buc Flash Speedlite Geluri de Culoare Filtre Pentru Camera Canon Fotografice Geluri Filtru Flash Speedlite Speedlight

Produse similare

Compara