6PCS Pescuit Practică Plug PVC Pescuit Practica de Turnare Plug pentru Copii Special Concepute pentru Acțiune de Aruncare

Produs nou

In stoc

23.40lei

Adauga la lista dorintelor

Aborda plug este facut din PVC de înaltă calitate material și nu se va rupe la fel de ușor ca și plastic dur.Cruce poarte centuri de siguranță pot ajuta, de asemenea, prelungi durata de viață.Este inofensiv pentru mobilier, pereti, etc. Dar vă rugăm să poarte ochelari.

Îmbunătăți abilitățile de pescuit: apa de design va reduce rezistenta.Gravitatea poziția în partea de jos poate lovi ținta cu ușurință și cu mare precizie.

Pescuit practică plug-in este un instrument bun pentru practicarea timp și de punct fix a aruncat.Este, de asemenea, foarte potrivit pentru incepatori pentru a imbunatati abilitatile de turnare.

Ușor-sa-utilizare practică plug: Doar să faceți clic pentru a deschide de blocare dublu, puneți-l pe practici de pescuit momeală, și apoi fixați-l pe linia de pescuit.Puteți începe practicarea abilitatile de turnare!Buna dublu de blocare poate fi fixată cu ușurință, fără a dăuna firului.

Se simte ca momeală reală: momeala de pescuit în timpul practicii se simte ca o adevărată momeală.Foarte potrivit pentru angajarea în precizie, distanta de formare sau de predare copii abilitatile de turnare.Pescuit plug este foarte potrivit pentru copii de a practica abilitatile de turnare în curtea din spate.distreaza-te!

Atunci când pescuitul se practică și îmbunătățirea abilitățile de pescuit practică, practici de pescuit momeala este adevărată momeală.

Gravitatea poziția în partea de jos poate lovi ținta cu ușurință și cu mare precizie.

O practică excelentă plugin pentru începători și copii de predare a practica abilitatile de turnare.

Suplimentare cruce purta benzi ajuta să prelungi durata de viață.

Culoare:Portocaliu roșu

Material:PVC

Conținutul Pachetului:

6 x Practici de Pescuit Plug

6 x Duo-lock snaps

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: yz250x jet.

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

6PCS Pescuit Practică Plug PVC Pescuit Practica de Turnare Plug pentru Copii Special Concepute pentru Acțiune de Aruncare

6PCS Pescuit Practică Plug PVC Pescuit Practica de Turnare Plug pentru Copii Special Concepute pentru Acțiune de Aruncare

Produse similare

Compara