Congelate rapid Stoarce Cana Slushy Filtru de Crema de Filtru de Gheata Consumabile Noroios Paie Ceașcă de Răcire Sticla Smoothie Stoarce Cu P3O8

Produs nou

In stoc

13.49lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristici:

1. Congelare rapidă tehnologie-este nevoie de doar câteva secunde pentru a transforma băuturi preferate (cum ar fi coca-cola și suc) în noroi răcoritoare.Doar păstrați-l în frigider înainte de utilizare (pentru a regla cupa introduce la temperatura corectă).Din silicon moale cana vă permite să direct aer rece în băutură.

2. Ușor de utilizat-detașabil capac dome ajută la prevenirea preaplin, și reutilizabile lingura vă permite să alegeți între introducerea sau scoaterea răcoritoare produse alimentare.

3. Nediluat deliciousness-cele mai multe de casă piureuri de a folosi un amestec de gheață și suc pentru a realiza o semi-congelate consistență, care pot dilua aroma originală.Ea nu are nevoie de gheață, dar foloseste congelator captuseala ca sursă de rece.Rezultatul este un pur saccharified versiune de băutura ta preferată, care are un gust exact ca originalul bea.

4. Personaliza stilul rece-nu cumpara limitat de noroi arome în magazinul de înghețată.Folositi-l pentru a face propria băutură rece.Puteți să vă bucurați în apă, congelate cappuccino sau preparată ceai cu gheață.Adauga aproape orice bautura rece, pentru a primi un masaj rapid, și apoi bucurați-vă de o nouă versiune de bautura ta preferata.

5. Reutilizabile, aducând nelimitat Suc de distracție reutilizabile și mașină de spălat vase în condiții de siguranță.Acesta vă permite să încercați o nouă aromă în fiecare zi sau oră.Doar se spală paharul și congela-l din nou pentru a începe următoarea congelare aventura.

5. În condiții de siguranță și non-toxice-toate ingredientele sunt non-toxice, de calitate alimentară și BPA-free

Material: Silicon

Dimensiune: 20.6*10.6 cm

Culoare: galben, albastru, verde, rose red

Capacitate: 400ml

Lista de pachete:

1*cupa

1*lingura

notă:

1. Datorită diferenței în lumină și a ecranului, culoarea de proiect pot fi ușor diferite de imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o diferență de 0,5-2 cm.

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Etichete: cub de gheata, cupa pentru inghetata, noroi, transparent silicon smoothie straw, congelate rapid piureuri nou, gheață mucegai, tava de gheață, masina de inghetata thailanda, slush maker india, slushi.

Caracteristică Eco-Friendly
Material Silicon
Origine NC(de Origine)
Inghetata Instrumente De Tip Factorii De Decizie De Inghetata
Tip Inghetata De Instrumente

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Congelate rapid Stoarce Cana Slushy Filtru de Crema de Filtru de Gheata Consumabile Noroios Paie Ceașcă de Răcire Sticla Smoothie Stoarce Cu P3O8

Congelate rapid Stoarce Cana Slushy Filtru de Crema de Filtru de Gheata Consumabile Noroios Paie Ceașcă de Răcire Sticla Smoothie Stoarce Cu P3O8

Produse similare

Compara