Camping de Călătorie Portabil Mini PIR Senzor de Mișcare Infraroșu Detector de Alarmă 120dB Wireless de Acasă de Securitate Anti-furt Dropshipping

Produs nou

In stoc

19.74lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere:

Introducere:

Această călătorie guardian servește ca un factor de descurajare în caz de hărțuire.Ea are o suplimentare senzor de mișcare și emite o 15 secunde de alarmă după mișcare detectată.În plus, de călătorie mini alarma are un intergated lanterna.

120 dB Sunet în condiții de Siguranță Alarmă Personală: pur și simplu trageți cablul de la alarmă și 120 dB Sunet în condiții de Siguranță Alarmă Personală cu breloc atașament ofera un ochi-prinderea de sunet atunci când te simți amenințat - Amintește cineva de 3 metri.

3-în-1 Multi-Funcție Mini Personal de Alarmă: în condiții De Siguranță Alarmă Personală este folosit ca o lanterna LED-uri, alertă de urgență și infraroșu pasiv (PIR) alarmă cu senzor de mișcare.Alarme de urgență sunt ușor de activat de către pur și simplu trageți cablul de la alarmă.

Detectarea automată și Resetare: alarma sensurile de mișcare și a o orizontală de detectare zona de 30 grade si o distanta de detectie de trei metri(zece picioare).Dacă este detectată o mișcare în zona de acoperire după 20-30 de secunde alarma suna timp de 20 de secunde și apoi se resetează automat.

Proteja în Interior și în aer Liber: Aceasta Alarma de Securitate Personală este ideal pentru călătorii, drumeții și camping.Travel Guard vă va alerta atunci când cineva este aproape de un valoros sau potențial periculoase element.

Compact și Convenabil: Mini-seif sunet o alarmă personală are o dimensiunea portabil pentru depozitare ușoară și transport; Acesta poate fi atașat la femei genti, rucsaci, ghiozdane, bucle centura, valize, chei, câine, curele și așa mai departe; Ideal pentru utilizarea la domiciliu, la birou sau în timp ce călătoresc.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Denumire produse:de Călătorie de alarmă cu infraroșu

Tensiune de lucru: DC4.5V

Senzor de distanță: 3 metri

standby curent: 100uA

Sounder:110dB

Dimensiune: 68*38*24 mm

Material:ABS

Culoare: Negru

Tip Baterie: 3 X Baterie Buton

Pachetul Inclus:

Camping de alarmă detector cu lumina LED-uri * 1 (Baterii incluse)

Limba engleză manual de utilizare * 1

Note:

Despre Baterie

Această alarmă necesită trei AG13(LR44) (1,5 V/CD) butonul de celule.

*************************** Atentia ***************************

1. Un produs nou are bateriile depozitate alreadly, vă rugăm să coaja de pe plastice înainte de al utiliza.

2. Nu deplasa polii pozitivi și negativi.

Despre Sirena De Alarmă

Apeși pe trăgaci pentru a activa sirena, împinge înapoi să-l oprească.

Despre Lanterna LED-uri

Apăsați butonul lanterna pentru a seta lanterna, se va stinge când butonul lansat.

Etichete: alarma kerui, detector de infraroșu pasiv, detector pir, securitate biciclete alarma, handheld portabil detector, cu fir de alarmă de securitate, alarmă de mișcare, senzor de mișcare, pir wireless, geeklink detector de infraroșu.

Certificare CE
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Camping de Călătorie Portabil Mini PIR Senzor de Mișcare Infraroșu Detector de Alarmă 120dB Wireless de Acasă de Securitate Anti-furt Dropshipping

Camping de Călătorie Portabil Mini PIR Senzor de Mișcare Infraroșu Detector de Alarmă 120dB Wireless de Acasă de Securitate Anti-furt Dropshipping

Produse similare

Compara