145x200cm Camping Mat Carouri Pliant Camping Saltea Copil Urca în aer liber rezistent la apa Plaja Apa Multiplayer Pătură de Picnic

Produs nou

In stoc

99.93lei

Adauga la lista dorintelor

Serviciu De Livrare

Coletele vor fi trimise în termen de 3 zile după ordinele primite.

Dacă adresa pe care o lasă este greșit, vă rugăm să contactați cu noi, cât mai curând posibil pentru a schimba adresa.În caz contrar, acesta nu poate fi schimbat după elementele sunt trimis.

Livrate timp ar fi 7-40 zile, până la ce metoda de transport alegi.

Livrate va fi mai lung în timpul sărbătorilor (de Crăciun, de Anul Nou, Festivalul de Primăvară)

Dacă comandați mai multe culori sau stiluri, dar vrei mai putin taxa de transport maritim, vă rugăm să contactați cu noi, înainte de plată.

Revine Pe Termen

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare .

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Despre Noi

După mai mulți ani de succes de vânzare de pe 9gaguri.ro, am decis să ne nirvana.Am valoarea fiecărui client, precum și client angro.Depozitul nostru este situat în Yiwu, cea mai mică piață de mărfuri în China.Noi oferim clienților noștri economii uimitoare în comparație cu prețurile oferite de comercianții cu amănuntul tradiționale similare sau produse identice.Noi oferim nativ vorbitoare de servicii pentru clienți în limba engleză, franceză și Chineză.

Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Cumpara Cu Incredere!

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: mandala covor, playmat baieti, Mandala, camper, Covor, tabăra mat, saltea yoga, podea mat, activitatea playmat copil, spatar reglabil pentru somn.

Ori dimensiunea 25x17x5cm
Numărul De Model IPHIAVMP14441
Material oxford pânză, Spuma Impermeabil
Activitate În Aer Liber Tabara
dimensiune 145x200cm
Apa Tip Mat Camping Mat
Origine NC(de Origine)
Prin Umflarea Modul -

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

145x200cm Camping Mat Carouri Pliant Camping Saltea Copil Urca în aer liber rezistent la apa Plaja Apa Multiplayer Pătură de Picnic

145x200cm Camping Mat Carouri Pliant Camping Saltea Copil Urca în aer liber rezistent la apa Plaja Apa Multiplayer Pătură de Picnic

Produse similare

Compara