Mini GPS Tracker Cameră de Voce de la Distanță de Supraveghere GSM de Ascultare Cutie Dispozitiv Sim Slot Stabil de Așteptare de 15 Zile de Urmărire Locație Instrument

Produs nou

In stoc

40.60lei

Adauga la lista dorintelor

Mini GPS Tracker Cameră de Voce de la Distanță de Supraveghere GSM de Ascultare Cutie Dispozitiv Sim Slot Stabil de Așteptare de 15 Zile de Urmărire Locație Instrument

Specificatii: Acest tracker GPS se aplică cele mai noi tehnologii, cu următoarele avantaje: dimensiuni mici, timp de stand-by de viață, operație simplă, stabilă funcții și convenabil de instalare.Acesta este utilizat pe scară largă pentru monitorizare de uz casnic, pentru copii/bătrâni/animale de companie îngrijire și urme de pierdut masini sau alte bunuri.

Cum funcționează:

Ta operațiune de supraveghere va fi în curs de desfășurare în 4 pași simpli:

1. A introduce un telefon mobil cartela SIM în aparat (E. G. gratuit PAYG cartela SIM de O2).

2. Ascunde dispozitiv.

3. Formați pay as you go numărul de telefon.

4. Ascultă - acum puteți auzi ceea ce ei sunt într-adevăr vorbesc despre.

Putere: deschideți capacul din spate, pune cartela SIM în slot, atunci este automat alimentarea.Atunci când boot-area, indicatorul se va aprinde pentru 10 secunde, după indicatoare este stinsă, închideți capacul din spate atunci acesta poate fi utilizat.

De monitorizare a mediului: pornirea în mod normal, cadran de alarmă număr, acesta va fi ușor să auzi situația în termen de 10 m în jurul mașinii după o așteptare de 5 secunde.

Control sunet de apelare: utilizarea telefoanelor mobile sau fix-line pentru a obține prin numărul cardului SIM în deșteptător, închide aparatul atunci când aud sunetul de masina aproximativ 3s, și asta înseamnă că stabilește cu succes.Atunci când există un sunet de mai sus 45dB în termen de 10 mitre jurul valorii de alarma, acesta va apela automat numărul predefinit.

Trimite 0000 SMS-uri pentru a dezactiva funcția de control sunet; Trimite SMS 1111 pentru a activa funcția de control sunet.

LBS poziționare: vă rugăm să editați direct majuscule "DW" SMS-uri de alarmă în China, și de la bord, vă rugăm să editați majuscule "GPS" pentru a alarma, alarma va reveni un mesaj, inclusiv informații despre adrese/latitudine longitudine & /web site-ul într-un minut.

SOS apel de Urgență: a edita conținutul mesajelor cu majuscule "SOS" pentru alarma, apasati direct tasta SOS de mai sus pentru trei secunde după stabilirea cu succes, alarma va suna direct la setarea nr.Iar indicatorul va clipi.

Timp de așteptare: atunci când se utilizează funcția de control sunet, timpul de așteptare este de 5 până la 7 zile; atunci când nu utilizați funcția de control sunet, timpul de așteptare este de 12 la 15 zile.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: Negru

Frecventa de operare: GSM850/900/1800/1900MHz

Memorie: Suport 32M Card de Memorie (Nu sunt Incluse)

Bateria Folosind Timp: 7h

Tip baterie: Built-in 3.7 V 500mAh Li-ion

Umiditate: 5%-95% Fără Condensare

Temperatura de depozitare: -40℃ la 85℃

Temperatura de lucru: -20℃ la 55℃

GPS Precizia de Poziționare: 10m

De lucru Curent: 10mA mai Jos

Inactiv Curent: Sub 0,05 d

Dimensiuni(L x W x T): Aprox. 4 cm x 3 cm x 1.2 cm/1.57" x 1.18" x 0.47"

Note:

1. Înainte de a utiliza noua mașină ar trebui să fie umplute cu energie electrică, în scopul de a obține cel mai bun efect.

2. Încărcător Standard: 5.0 V, 500 mA±25mA, în scopul de a evita deteriorarea gazdă.

3. Pentru instalare, vă rugăm să acorde o atenție la intensitatea semnalului în rețeaua GSM, nu-l instalați pe locurile cu nici un semnal sau semnal slab, ceea ce va afecta utilizarea de efect.

4. Indicatorul luminos este stins, atunci când a alerga afară de baterie, deci, vă rog, de încărcare înainte de utilizare.

5. Dacă nu a putut obține prin intermediul telefonului, vă rugăm să re-introducerea cardului, pornirea sau de încărcare din nou, apoi re-test.

6. Dacă nu ar fi răspuns automat, vă rugăm să re-introducerea cardului și porni.

7. Atunci când ea nu a putut răspunde la mesaj, vă rugăm să verificați dacă cartela SIM a facturilor restante, sau verificați dacă cartela SIM este umplut cu mesaje text, apoi încercați din nou.

8. Acest produs este interzis pentru scopuri ilegale, în caz Contrar riscul tau.

9. Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18") diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

Multumesc pentru intelegere, o zi bună!

Pachetul Include:

1 x Mini Global Tracker

1 x Cablu USB

1 x Manual de Utilizare

Etichete: asus dispozitiv tracker, gp tracker, ușa jammer, tkstar, camera video spion mini, vehicul de urmărire gps, gps tracker tk303f, g920l, sim banca mare sim, ios gps tracker.

Tip De Element Mini Global Tracker
Certificare CE, FCC, Nici unul
Nume De Brand SOONHUA
Caracteristică Specială Remote control
Modulul Gps Da
Tensiune 12V
Culoare negru
Element Dimensiune 4*3*1.2 cm
Tip Baterie Built-in 3.7 V 500mAh Li-ion
Inactiv Curent mai jos 0.05 mA
GPS-ul locul de Amplasare Geografică Europa
Numele Modelului 1050992
De Viață A Bateriei 30 De Ore Și Până
Dimensiunea Ecranului Sub 2 Cm
Origine NC(de Origine)
Afară De Putere 5V
Material ABS

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Mini GPS Tracker Cameră de Voce de la Distanță de Supraveghere GSM de Ascultare Cutie Dispozitiv Sim Slot Stabil de Așteptare de 15 Zile de Urmărire Locație Instrument

Mini GPS Tracker Cameră de Voce de la Distanță de Supraveghere GSM de Ascultare Cutie Dispozitiv Sim Slot Stabil de Așteptare de 15 Zile de Urmărire Locație Instrument

Produse similare

Compara