1 buc 220-250V Mare putere Electric de Încălzire cu Apă Caldă Rod 1500-3000W Invazive Incalzire Rapida Oprire Automata Boiler de Apa Roz

Produs nou

In stoc

42.76lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere:

Produs de culoare: roz

Dimensiune ambalare: 30*9.5*5.5 cm

Pachetul greutate: 490 g

Tensiune nominală: 220-250V

Frecvența nominală: 50HZ

Putere nominală: 1500-3000W

Caietul de sarcini:

Încălzire rapidă: boiler electric este cufundat în suspensie, și apa caldă poate fi încălzită în câteva minute.1500 W incalzitor electric face apă caldă de încălzire mai eficiente.Se fierbe 5 litri de apă în câteva minute.Ai nevoie doar de a pune la încălzire în apă și conectați-l la o utilă sursă de energie.

Oprire automată: de încălzire a apei are o oprire automată funcție.Atunci când temperatura apei ajunge la aproximativ 70 de grade Celsius, lampa de control se stinge, produsul se oprește automat alimentarea, și apoi să-l deconectați de la priză înainte de a contacta apă.Dacă nu trageți de ștecher atunci când temperatura apei scade la aproximativ 50 de grade Celsius, se va încălzi din nou.

De înaltă performanță: Vom alege înaltă performanță incalzitor de apa componente care au fost testate riguros, cu o durată de viață de mai mult de 10.000 de ore, structura robusta si superb tehnologie pentru a se asigura de înaltă calitate, durabilitate și capacitatea de reutilizare.

De înaltă calitate și de siguranță: electric boiler folosește de înaltă calitate de sârmă de cupru, astfel încât este mai ușor pentru a transmite mai mult de energie electrică.ABS externe, material otel inoxidabil, anti-rugina de protecție, pentru a preveni eficient element de încălzire de la contactarea organismului uman.Acest lucru este mai sigur de a utiliza și de a reduce accidentele

Pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite: bucurați-vă de o super baie confortabil în vreme rece, sau de a folosi noastre incalzitor de apa la fiert picioarele pentru a menține picioarele calde peste noapte.Aplicabile containerelor: căzi de baie, căzi de plastic, din material plastic căzi de baie, gonflabile, piscine, căzi de baie, și băi de picioare.

Avertisment: oprire automată funcția este activată bazează pe capul senzorului de temperatură, astfel încât vă rugăm să lăsați încălzitorul de apă în apă și apoi porniți alimentarea.

1. A se asigura că acesta este complet cufundat în stare de lucru.

2. Nu-l utilizați în mod continuu pentru mai mult de 3 ore!

3. Vă rugăm să nu conectați cele două încălzitoare în același soclu, pentru a evita pericolul de incendiu.

4. Vă rugăm să luați încălzire înainte de a o atinge.

Pachetul Inclus:

Tijă de încălzire*1

Note:

Datorită măsurare manual, nu poate fi o eroare de 1-2cm, vă rugăm să înțelegeți.Datorită diferite de setările monitorului, o abatere de culoare pot fi diferite.

Noi vă oferim cele mai bune produse și servicii.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne cunoaștem și le vom rezolva cât mai curând posibil.vă mulțumesc foarte mult.

Etichete: automat nespresso, dc boiler electric, Roz, volan momo, tin automata, mini incalzitor cazan, arashi piese de motociclete, baie kbaybo incalzitor de apa, mini orez cazan, incalzitor de apa.

Produs De mare putere, cadă electric de încălzire a apei calde rod
Tensiune Nominală 220-250V
Greutate Pachet 490 grame
Suport Dropshipping, En-gros
Produs de culoare Roz
Frecvența nominală 50HZ
Certificare Nici unul
Numărul De Model -
Putere Nominală 1500-3000w
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Ambalare 30*9.5*5.5 cm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

1 buc 220-250V Mare putere Electric de Încălzire cu Apă Caldă Rod 1500-3000W Invazive Incalzire Rapida Oprire Automata Boiler de Apa Roz

1 buc 220-250V Mare putere Electric de Încălzire cu Apă Caldă Rod 1500-3000W Invazive Incalzire Rapida Oprire Automata Boiler de Apa Roz

Produse similare

Compara