5M autoadezive Ușa de Etanșare Bandă de Vreme Benzi de Silicon, izolare Fonică Fereastra de Etanșare Pescaj Praf de Etanșare Bandă de Lățime 45/35/25MM

Produs nou

In stoc

9.99lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere:

1. [5M/16ft Silicon de Etanșare Bandă de 25MM/35MM Transparent/Alb] ... asta silicon vreme avea 16 metri (5 metri),care este suficient de lung pentru tine de a utiliza.Puteți folosi silicon de etanșare bandă pentru o lungă perioadă de timp, nu-l cumpere în mod frecvent.Între timp,vă va fi mult mai fericit și la ușurința de a utiliza !

2. [Diverse Funcții] - în Această vreme de separare cauciuc siliconic ajută la casa ta, stai departe de vânt, praf, zgomot,apă, insecte și etc. De asemenea, sigiliul de silicon banda este folosit ca un tampon centura, și este instalat pe ușile de sticlă sau ferestre pentru a reduce daunele cauzate de coliziune.Acest sigiliu de silicon banda este bun pentru anti-coliziune.Prin urmare, este benefic pentru a proteja usi glisante, usi de sticla, usi jos, aluminiu, ferestre, mobilier.

3. [Flexibil și Durabil] -- Realizate din gel de siliciu material, non-toxice și ecologice, ușor și durabil, potrivit pentru utilizarea de familie.De asemenea, vreme de separare cauciuc siliconic are super flexibilitate.Acesta nu este ușor de deteriorat de soare sau de ploaie.Vă puteți asigura-l folosească.

4. [Rapid și Ușor Pentru a Instala] -- Instalare, trebuie doar să ia două minute.Vă rugăm să ștergeți praful înainte de a utiliza.După tăiere silicon vreme de separare, aveți nevoie pentru a se potrivi lungimea necesară cu uși sau ferestre suprafață, rupere adezivă de hârtie de protecție locul corespunzător curat locație.Când temperatura camerei este scăzută, ar fi mai bine dacă utilizați electrice, uscător de păr pentru a încălzi bandă de etanșare spate adeziv.

5. [Adeziv puternic] -- Mare de adeziv silicon de etanșare bandă are un puternic suport adeziv, rămânem ferm, ar putea lucra pentru o lungă perioadă de timp.Se poate lipi cu un telefon mobil și nu lăsați telefonul să cadă.Ploaia nu afectează vâscozitatea.Și sigiliu de silicon benzi pot lucra în zone umede.Poate fi folosita in conditii extreme de vreme și nu va deveni rupt.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Lungime: 5M (16.4 FT)

Lățime: 25/35 MM (1.0/1.4 in)

Culoare: Gri, Maro, Translucid

Caracteristici produs: eficient vânt, căldură, anti-coliziune, de reducere a sunetului, durabil si anti-imbatranire

Domeniul de aplicare: toate tipurile de ferestre, usi din lemn, usi de securitate, dulapuri, etc.

25MM Lățime: Adecvat pentru sigilare 0-15MM decalaj

35MM Lățime: Adecvat pentru sigilare 0-20MM decalaj

Pachetul Inclus:

1* Usa Fereastra De Jos Golurile De Etanșare Benzi

Etichete: xt 350 de autocolante.

Culoare gri, Maro, translucent
Numărul De Model Parbriz Benzi De Silicon
Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Lungime 5M (16.4FT)
Material Silicon
dimensiune 5M
Tip De Etanșare Benzi
Lățime 25/35MM (1.0/1.4in)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

5M autoadezive Ușa de Etanșare Bandă de Vreme Benzi de Silicon, izolare Fonică Fereastra de Etanșare Pescaj Praf de Etanșare Bandă de Lățime 45/35/25MM

5M autoadezive Ușa de Etanșare Bandă de Vreme Benzi de Silicon, izolare Fonică Fereastra de Etanșare Pescaj Praf de Etanșare Bandă de Lățime 45/35/25MM

Produse similare

Compara