Pentru Motorola Moto G 5G 2020 XT2113/Unul 5G Ace Display LCD Touch Screen Digitizer Plin Lentile de Sticlă Instrumente de Asamblare Kit

Produs nou

In stoc

119.50lei

Adauga la lista dorintelor

Bine ati venit la magazinul nostru!Vă rugăm să acorde o atenție la sfaturi importante :

1.Atunci când vă decideți să plasați comanda de la noi, vă rugăm să citiți clar ca mai jos,dacă aveți orice îndoială doar pls contactati-ne,mai întâi, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

2. Dacă doriți să plasați bluk comenzi, vă rugăm să ne contactați și să ceară citate,va vom oferi cele mai bune whoelsale prețurile .

3.După Primirea mărfurilor, vă Rugăm să nu instalați direct după primirea mărfurilor.

1)a se Conecta cu telefonul pentru a testa în primul rând, dacă produsul este normal, atunci să instalați sau să profesioniști pentru ajutor.Orice deteriorare sau defect cauzat de operație greșită nu sunt în sfera de asigurare a calității.

2)vă Rugăm să nu deschideți litigiu, este un prejudiciu.Comunica mai mult pentru a face sigur că ambele părți pentru a rezolva problemele de bine.

Despre Garantie:

1.Produsele sunt de cea mai buna calitate,deci, dacă nu sunteți mulțumit cu un element ați achiziționat,vă rugăm să contactați Echipa noastră de Servicii Clienți .Cât mai curând posibil.Vom fi în măsură să vă ajute cu orice se întoarce și restituiri în funcție de starea elementului.

2.Dacă bunurile pe care le-a primit nu corespunde descrierii.Vă rugăm să ne informeze și să ne trimită înapoi în termen de 3 zile pentru rambursare.Va vom returna în termen de o săptămână de la primirea de returnare a bunurilor.

Feedback-ul:

1. Satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră!Vom face cele mai bune noastre de a oferi servicii premium pentru tine. 2. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor și un indicator de cât de bine facem.Sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Vă mulțumesc!

Etichete: acoperi motorola o viziune, display motorola unul, 4g flip telefon, motorola g, motorola-un singur ecran, moto g ecran, g100, blackberry flip telefon, doro telefon, f28.

Nume De Brand DEKANO
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca Motorola
Tip Lcd-uri
Certificare Nici unul
Material IPS
Numărul De Model Moto G 5G One 5G XT2075-1-2
Ecran > 3"
Element Stare Noi
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Rezoluție De Afișare 1520X720

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Pentru Motorola Moto G 5G 2020 XT2113/Unul 5G Ace Display LCD Touch Screen Digitizer Plin Lentile de Sticlă Instrumente de Asamblare Kit

Pentru Motorola Moto G 5G 2020 XT2113/Unul 5G Ace Display LCD Touch Screen Digitizer Plin Lentile de Sticlă Instrumente de Asamblare Kit

Produse similare

Compara