Hontao GA2100 3-a Generație de Diamant GA2110 Toate din Metal Curea de Ceas Bezel Înlocuire Accesorii pentru Casio GA-2110/2100

Produs nou

In stoc

385.03lei

Adauga la lista dorintelor

GA2100 CasiOak 3-a Generație de Diamant

Carcasa din otel inoxidabil curea dedicata G-Shock GA2100 GA2110 ceas upgrade

Vânzări la fața locului rapid de transport maritim

Modificarea instrucțiuni:

1. Upgrade-ul și modificarea din această serie pot fi efectuate de către jucătorii înșiși, și oficial nu se vinde oficial produse cu aceleași materiale și culori.

2. Acest produs acceptă numai upgrade-ul de G-Shock GA2100 și GA2110 ceasuri originale, vă rugăm să asigurați-vă că ceasul este autentic.

3. Această versiune este un sistem integrat de curea.Aceasta este o alegere bună pentru ceasuri originale, care au deteriorat curea de poziție.

Introducere:

Această versiune este bazat pe upgrade-ul de CasiOak 3-a Generație, bezel adaugă un diamant procesul de stabilire și de calitate AAAAA cubic zirconiu este mai aproape de efectul de diamant.meriți să ai.

Notă: imaginile de ceas sunt doar pentru scopuri de afișare.Noi vindem doar carcasa de metal si curea, nu pe interior viziona.

Efectul după asamblarea ceas original(Reale de fotografiere)

↓↓↓

Afaceri servicii de bază

1. Vânzătorului Angajament de Calitate: calitatea și descriere a mărfurilor și accesorii trebuie să fie în concordanță cu descrierea de pe pagina, fara daune, brand-ul este autentic, și a cantității de livrare sunt corecte.Dacă există probleme cu cele de mai sus, cumpărătorul poate să contactați comerciantul de a negocia și de a rezolva în timp, sau pentru a ridica bunurile.Nu dispute peste bord.

2. Vanzatorul promite să ajungă în limita de timp: promit că cumpărătorul va primi pachetul cadrul configurat limită de timp.Dacă nu, cumpărătorul poate depune o dispută despre care nu a primit bunurile și de a lua toate restituirile.

Fără griji reveni planul de protecție

Vă faceți Griji-Gratuit Garanție Retur Plan transfrontalier comerciant garanție retur plan lansat în comun de 9gaguri.ro și Ant Financiare (acoperite: Rusia, Statele Unite ale americii, la Vest, Franța, marea Britanie, Germania, Canada, Australia).Cumpărătorii pot primi bunurile în termen de 15 zile de la primirea mărfurilor.Returnarea produselor la nivel local cu transport gratuit și a obține o rambursare în mod automat.

Etichete: barbati ceas casio, lige ceas incuietoare, teșituri casio ga 2100, ga 2100 covor, g șoc ga2100, dia ceas trupa, ga2100, rama dw5600, casio ceas curea, casio.

Nume De Brand Hontao
Potrivit GA2100/2110
Tip De Element Watchbands
Trupa Tip De Material Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)
Uita-Te La Cazul Dimensiune 44mm
Pentru CasiOak
Curea de ceas lungime 20mm
Starea Noi cu tag-uri
Incuietoare Tip catarama fluture
Stil Diamant CZ(AAAAA)
Trupa Lungime 20cm
Numărul De Model GA2100 GA2110

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Hontao GA2100 3-a Generație de Diamant GA2110 Toate din Metal Curea de Ceas Bezel Înlocuire Accesorii pentru Casio GA-2110/2100

Hontao GA2100 3-a Generație de Diamant GA2110 Toate din Metal Curea de Ceas Bezel Înlocuire Accesorii pentru Casio GA-2110/2100

Produse similare

Compara