5d Diamant pictura Câine cruciulițe Diamant Imagine Broderie din Pietre de Diamant model de Mozaic, vopsea de diamant

Produs nou

In stoc

12.78lei

Adauga la lista dorintelor

Livrare rapida: Suntem fabrica de vânzare directă, ne va livra ordinele în termen de 3-5 zile.Vom alege cea mai bună metodă de transport maritim pentru a navei în colete.Va vom returna banii dacă nu primiți coletul în termen de 60 de zile!Servicii de înaltă calitate: Drop diamantele tale?Rasfatata panza ta?Nu vă faceți griji!Vom înlocui kituri pentru gratuit!Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, contactați-ne prin mi mesaj, vom munci din greu să te fac fericită.Bine ati venit Dropshipping: Dacă doriți să-și vândă produsele noastre diamant pictura doar sa ne contactati, putem accepta CSV, și au un VIP-VÂNZĂRI pentru a avea grijă de toate ordinele!Tocmai ai vinde, vom responsabil pentru toate dvs. de servicii post-vânzare!

De foraj și de Panza Plin pătrat de foraj și Plin rundă de foraj.puteți alege orice unul

DIY Diamant pictura etapele de producție: 1. Deschideți cutia și verificați diamant elaboreze instrumente speciale. 2. Vezi rasina culoare diamant, aranjate în ordine de codificare. 3. Descoperi bandă desenul de mai sus, veți vedea o mulțime de simboluri corespunzătoare de culoare de codificare. 4. Potrivit corespunzătoare coduri de culoare clema corespunzătoare de rășină incrustate cu diamante. 5. A sugerat că un tip de rășină diamant un set finalizat mai repede. 6. În scopul de a crea un diamant perfect de pictură, desene pus împreună într-un singur loc în fiecare rând simboluri nu trebuie să rămână blocat diamante. 7. Să taie o figură bună pe desene ține sortat, montat de avion din materialul de mai sus. 8. Racorduri nevoie plat împotriva curat, nu au fisuri. 9. după o luptă bună, restul de decalaj la lipici corespunzătoare simboluri de diamante. 10. Pentru a finaliza un bun diamant desen, pune-l în selecția de un cadru adecvat (restaurant nu oferă un cadru).

Pachet și Instrument Rulati fiecare panza,dimensiuni mari utilizați caseta pachet,pentru a preveni panza riduri

Despre customer service

1.Se referă la comparația poveste pe panza pentru a identifica fiecare diamant numărul care corespunde o zona de imprimat pe panza. 2. Umple stiloul cu glu, a pus diamante în farfurie. 3.Utilizați stiloul cap pentru a lipi mai multe sfredele de diamante. 4. Sfâșie parțială de film și stick la daimond la panza de mînă după numărul corespunzător. 5. Pensetă ar putea cu ușurință clip de trei diamante rămânem atât de repede. 6. După ce ați terminat, apăsați ușor în jos diamante cu mâna sau o carte pentru a le menține ferm atașat.

Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele,numele Mijlociu și numele de familie în timp ce a face plata.Va rugam sa completati corect adresa, inclusiv apartamentul tău Nu,Stradă,Oraș, Regiune și Țară,în caz Contrar, coletul ar putea fi, probabil, s-a întors!Taie,face,de măsurare poate determina mărimea abaterii (plus și minus1-2cm de fluctuație),culoare aberație se datorează monitoare,vreme,de iluminat și de alți factori,Imaginile vor fi de culori diferite în diferite monitoare Stimate cumpărător, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, atunci vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a face să vă mulțumiți.Acest lucru este foarte important pentru noi și vă mulțumim pentru înțelegere.Mulțumesc că ai venit și au o zi frumoasă. [Sfaturi]:rășină diamant necomestibile, nu lăsați copiii să se joace în scopul de a evita accidentele, cum ar fi înghițire.

Etichete: chineză nunta de diamant pictura, daimond vopsea, diamant embroideri, diamant vopsea, diamant de artă kituri speciale diamante, 5d diamant vopsea, 5d diamant, diamont vopsea, diamant broderie koala, wisseh paiting.

Nume De Brand siimoon
Cadru No
Avantaj Pe De Vânzare; Transport Gratuit; Fabrica Direct
Utilizarea Picturi
Forma De Diamant 1 rotund/pătrat
Diamant Mozaic Includ Panza, Diamante, Instrumente
Funcția Home Decor; Cadou; Decor Nunta; Perete Autocolant Perete De Hârtie;
Numele Produsului diamant pictura Cruce Cusatura de Mana
Panza de rezoluție HD
Diamant pictura Finalizarea Nevoie Manual
Ambalajul Extern PUNGĂ DE HÂRTIE
Numărul de Culori 30-45
Forma De Diamant 3D, 5D
Setați Tipul Da
Despre Diamante 100% complet Patrati si Rotunde de foraj
Stras Detalii Plin de Diamante cu poza kituri de date interne
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Tesatura Tip BUMBAC
Denumire produs 1 diamant mozaic 5D DIY
Cadou Home Decor Handmade Cadou
Viteza de livrare Rapid
Stil de clasificare Peisaj de animale personaj de desene animate
Origine NC(de Origine)
Produs de calitate Buna
Tema Acasă decorare accesorii/autocolant de perete
Forma Single
Utilizare Home decor/autocolante de Perete/cadou
Stil Stil European și American
Model Tip Animale
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Numele produsului 3 Diamant Broderie Vânzare
Multifuncțional dormitor, Sala De Mese, Studiu, Acasă, Birou
Numele produsului 2 DIY diamant cross stitch
Zona Lipirea Plin
Avantajul Nostru Dropshipping ; Transport Gratuit; Fabrica De Vânzare Directă
Material Rășină

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

5d Diamant pictura Câine cruciulițe Diamant Imagine Broderie din Pietre de Diamant model de Mozaic, vopsea de diamant

5d Diamant pictura Câine cruciulițe Diamant Imagine Broderie din Pietre de Diamant model de Mozaic, vopsea de diamant

Compara