Cenne Des Graoom Nouă Bărbați costum Costum Pantaloni 3 Piese adaptate Costume de Afaceri de Nunta Casual Mirele Petrecere DG-W-1Blue

Produs nou

In stoc

407.05lei

Adauga la lista dorintelor

Descrierea procesului

1. Distribuie această imagine a dvs. de rețea socială. 2. Contactati-ne după plasarea comenzii și trimite-ne-a împărtășit captură de ecran. 3. Personalul de customer service va modifica prețul și să vă anunțe. 4. În cele din urmă puteți plăti și așteptați pentru livrare.

Cenne Des Graoom

Stimați Clienți, vă Rugăm să citiți următoarele sfaturi înainte de a plasa comanda :

Transport:

1. Comanda dvs. va fi procesată în 5 zile de la efectuarea plății. 2. Nu putem garanta că toți cumpărătorii timp de livrare din cauza diferenței de timp de vămuire în diferite țări, care pot afecta timpul de transport de la punctul dumneavoastră. 3. Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. 4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Cum taxa de import va fi perceput depinde de fiecare țară politici personalizate.

Notă:

1. Inainte de plasarea comenzii,vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole. 2. Vom livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris in9gaguri.ro, dacă doriți să modificați ,trebuie să mă observe asta.Vă mulțumesc !

Picătură De Transport Maritim

Noi sprijinim picătură de transport maritim, lasă-ți adresa clientului, numele și numărul de telefon atunci când plasați comanda, putem trimite la adresa clientului direct.

Notă:

1. Produsele noastre(costum, sacou, pantaloni, cămașă și așa mai departe) nu include alte accesorii, cum ar fi flori, palarie, cârjă, etc(dacă aceste accesorii arata pe poze). 2. Culorile pot varia între diferite CRT și LCD ecrane.Nu putem garanta că culorile produselor noastre este exact la fel cu imaginile pe care le vedeți. 3. Vă rugăm să ne dea exact aceeași mărime și culoare, atunci când plasați comanda.Suntem bucuroși să-procesul de întoarcere, atunci când este necesar, în scopul de a face sigur costum ti se potriveste bine. 4. Inainte de a comanda, vă rugăm să citiți toate listarea cu atenție și de a pune toate întrebările dumneavoastră.

Despre:

Aprovizionare costum pentru bărbați, costume personalizate, tricouri etc..Diferite dimensiuni si culori multiple sunt disponibile de Înaltă calitate, preț Competitiv, direct de la fabrica de cotare produs Personalizat este binevenită.

Despre Feedback-Ul:

O - facem cele mai bune noastre de a face on-line de cumpărare cât mai plăcută.Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Pentru că ne dorim cu adevărat, fiecare client să fie un client multumit! B - ar fi extrem de apreciat dacă ai putea să ne lăsați un feedback-ul pozitiv,care trebuie să fie o mare încurajare pentru noi.

Etichete: nivea mens intretinere, mens de păr îngrijire, fiul costumul de nuntă, au beneficiat în costumul de nuntă, dg rochie, costum bărbați pentru a căsătorit, adaptate pantofi, marca dg, mens costume personalizate, set costum.

Gen BĂRBAȚI
Fata Stil Apartament
Pantaloni Tip De Închidere Fermoar Fly
Origine NC(de Origine)
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Numărul De Model DG-W-1
Stil Casual
Material BUMBAC, Lână
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Se Potrivesc De Tip skinny
Tip De Închidere Singur Pieptul
Culoare Albastru
Aplicabile Faptei Afaceri
Tip De Element Se potriveste

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Cenne Des Graoom Nouă Bărbați costum Costum Pantaloni 3 Piese adaptate Costume de Afaceri de Nunta Casual Mirele Petrecere DG-W-1Blue

Cenne Des Graoom Nouă Bărbați costum Costum Pantaloni 3 Piese adaptate Costume de Afaceri de Nunta Casual Mirele Petrecere DG-W-1Blue

Produse similare

Compara