Argint 925 Vintage Geometrice Elipsă Manual O Formă de Hoop Cercei pentru Femei Geometrice francez Bijuterii de Aur

Produs nou

In stoc

6.08lei

Adauga la lista dorintelor

57410312452 Argint 925 Vintage Geometrice Elipsă Manual O Formă de Hoop Cercei pentru Femei Geometrice francez Bijuterii de Aur

Personalizate Argint 925 Ovale Hoop Cercei Gol Buna Retro Cercei pentru Femei Cadouri Bijuterii Moda Ovale de Metal Hoop Cercei Argint 925 Cercei Mici pentru Femei, Cadou de Nunta Bijuterii

notă

1. Vă rugăm să asigurați-vă că numele complet, adresa completă, corectă codul poștal și numărul de telefon.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa de livrare, vă rugăm să informați și să ne contactați cât mai curând posibil.

transport

1. Va vom trimite produsul în termen de 1-3 zile de la plata

2. Dacă ai nevoie rapid de livrare, puteti trimite prin DHL, UPS, EMS, ARAMEX, TNT, FEDEX; dacă prețul de achiziție este mai mult de 8 dolari SUA, putem trimite prin poșta aeriană înregistrată sau vă faceți griji-free standard; dacă ați cumpărat produsul este mai mică decât 8 dolari, vom trimite la tine in mod normal un pachet mic.

3. Dacă nu ați primit coletul tău, în termen de 60 de zile.Vă rugăm să ne contactați.Ne va primi înapoi la tine cât mai curând posibil.Scopul nostru este de a satisface clienții!

4. Prețul nostru nu include taxele, taxa pe valoarea adăugată sau alte taxe.Pentru a se asigura că veți plăti cele mai mari taxe; - am declara ca valoare scăzută, (vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie pentru a specifica suma)

5. Dacă produsul este diferit de descriere sau deteriorate în tranzit.Vă rugăm să nu lăsați o revizuire rău, asigurați-vă că pentru a ne contacta, va vom retrimite sau de restituire pentru tine.

6. Parte din orice motiv, nu sunteți mulțumit cu proiectul.Vă rugăm să ne contactați, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile.Dacă primiți-l dar nu-ți place, trebuie să plătească de transport maritim sau costurile de returnare.

7. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să plasați o comandă cu noi.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vom ajunge înapoi la tine cât mai curând posibil

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, feedback-ul negativ nu va ajuta, așa că vă rugăm să ne trimiteți un e-mail sau contactați managerul comercial pentru vânzare de servicii.Noi vă va oferi un răspuns satisfăcător!Multumesc,

3. Dacă nu ați primit pachetul, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica.După ce vom verifica, vom trimite informațiile curente de ordine și să informeze de starea comenzii.Dacă acesta este pierdut, vom retrimite sau de rambursare pentru tine.Vă rugăm să nu în mod deschis disputa Fără coordonare, vom da un răspuns satisfăcător.

să aveți o zi frumoasă!cumpărături fericit

Etichete: xr caz de telefon smiley.

Tip De Element Cercei
Dimensiuni (Lungime * Latime) 11*11mm
Numărul De Model A24
Material Metal
Origine NC(de Origine)
Forma\model Geometrice
Gen Femei
Fine sau de Moda Moda
Nume De Brand YJXCDH
Cercel Tip Hoop Cercei
Metale De Tip argint tibetan
Stil TRENDY

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Argint 925 Vintage Geometrice Elipsă Manual O Formă de Hoop Cercei pentru Femei Geometrice francez Bijuterii de Aur

Argint 925 Vintage Geometrice Elipsă Manual O Formă de Hoop Cercei pentru Femei Geometrice francez Bijuterii de Aur

Produse similare

Compara