Wsryxxsc unitate flash usb rezistent la apa flash drive 128 gb 64gb 32gb 16gb 8gb 4gb argintiu negru și aur flash usb cu acces gratuit otg se adapteze

Produs nou

In stoc

7.49lei

Adauga la lista dorintelor

MARCA DE GARANȚIE REALĂ

Datorită fenomenului de extins U discuri în piață, U toate discurile din acest magazin sunt de o reală capacitate, iar produsul este garantat.Vom rezista cu fermitate vânzare a extins U discuri.

Dacă ai nevoie de o cooperare pe termen lung, puteți lăsa un mesaj pentru noi prin stația de scrisoare.

U DISC SPECIFICAȚII

1. Tip de interfață: USB 2.0 interfata

2. Capacitate: 4GB/8GB/16GB/32GB/64GB/128GB

3. Viteza de citire: 10 mb-20mb/S

Viteza de scriere: 2mb-11mb/S

4. Conexiune USB, suport hot swap.

5. Nici o sursă de alimentare externă necesară

6. Sprijini diferite tipuri de sisteme de operare.

7. De stocare de tip ssd, rezistent la șocuri și electromagnetice dovada.

8. Persistent de stocare a datelor

9. Sistem de sprijin: XP, WIN 7/8/10, MAC, LIUNX și alte sisteme

PROBLEMĂ COMUNĂ

Despre capacitatea reală?

4GB=despre 3.68 GB-3.8 GB

8GB=7,4 GB-7.6 GB

16GB=aproximativ 14.5 GB-15GB

32GB=despre 26GB-30GB

64GB=despre 58GB-60GB

128GB=despre 110GB-120GB

Acesta este un calcul diferența între producător și computer.Vă rugăm să Google pentru a interoga "Card de Memorie de Capacitate" pentru mai multe informații.

Computerului prezinta 1GB=1073741824 miliarde de bytes, iar piața definește 1GB=10 miliarde de bytes.Oamenii care urmăresc perfecțiunea nu sunt recomandate pentru a cumpara.

Am promisiunea de a vinde 100% capacitatea reală

Viteza de citire nu este la fel de rapid cum era de așteptat?

Dacă transferul de sute sau mii de fișiere fragmentate de la o dată, viteza va încetini.Dacă doriți pentru a crește viteza de transmisie, este recomandat să facă aceste fișiere fragmentate într-un pachet comprimat înainte de a transfera.

Deoarece viteza de citire de produse de memorie flash este nu numai în legătură cu cip și interfața de USB flash disk în sine, dar, de asemenea, legate de dimensiune și cantitatea de USB flash drive utilizarea mediului (cum ar fi configurația calculatorului, sistemul de operare, placa de interfață, etc.).

U disc nu pot copia fișiere de mai sus 4G?

De obicei, implicit FAT32 disc sistem utilizat de către sistem este de 4GB pentru un singur fișier.Dacă aveți nevoie pentru a stoca un singur fișier depășește 4 GB, cum ar fi video de înaltă definiție, este recomandat să reformatați U disc și setați-l să EXFAT sau NTFS sistem de fișiere. (Formatat cu WIN7 și mai sus sistemul de operare)

Pașii sunt după cum urmează:

1. Conectați unitatea flash USB la computer

2. Faceți clic dreapta pe U partiție disc și selectați format

3. Selectați EXFAT sau NTFS format în sistemul de fișiere opțiuni

4. Faceți clic pe start și de sosire

Poate USB flash drive fi folosit pe telefoanele mobile?

Un adaptor telefon mobil este necesar pentru a utiliza o unitate flash USB pentru telefoane mobile.Adaptoarele sunt împărțite în TIP C și MICRO models.By implicit, vom oferi gratuit un MICRO adaptor.

U disc de metal shell este cald?

Orice unitate flash USB se încălzește atunci când citesc și scriu date, dar de cele mai multe USB flash drive carcasa este fabricata din material plastic, care are lentă a căldurii.Nu este atât de evident atunci când îl atingeți.Dacă atingeți portul USB direct, vă veți simți căldura.Căldura de conducție de shell-ul este rapid, și întreaga shell-ul este conectat direct la portul USB, astfel încât căldura este mult mai evident.Vă recomandăm că clienții care folosesc un metal unitate flash USB poate scoate unitatea flash USB după 2-5 minute dupa ce a citit date și nu va fi atât de fierbinte.Încălzirea shell nu va afecta calitatea și durata de viață a U disc în sine, vă rugăm să fiți siguri să-l folosească.

Disc U a trecut H2testw software rezultatul testului și există o parte deteriorate?

O mică parte din pierderea de date este un fenomen normal și nu va afecta utilizarea normală a U disc.

DUPĂ-VÂNZARE DE MUNCA

Dacă introduceți U disc atunci când se afișează "computerul nu poate finaliza formatarea", vă rugăm să contactați personalul de serviciu pentru clienți în timp și vom rezolva problema pentru tine

FEEDBACK-UL DE PRODUS

1. Suntem cu sufletul curat vânzători, și scopul nostru este de cinci stele.

2. Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să ne dea feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a face mai bine.

3. Punem accent pe satisfactia clientului și mereu pus-o prima.Dacă aveți întrebări despre acest produs, va putem oferi o soluție bună în orice moment.Vă rugăm să ne contactați în avans, înainte de a părăsi orice negativ/neutru feedback-ul.O bună comunicare este foarte important pentru noi.Noi vă va oferi cu siguranta cea mai mare garanție pentru achiziția de satisfacție.

Etichete: otg, plută led, unitate flash usb, dm, ubon pen drive, usb pen drive metale, typec usb, unitate flash, stick usb, siguranțe auto comutator.

Produs compatibil 3 masina
Capacitate 3 pen drive 16gb
Certificare CE
Produs compatibil 1 Smartphone
Tip De Produs Flash Disk, Normal, Multifunctional, Creative
Culoare 3 Aur
Pachet Da
Produs compatibil 2 TV televizor
Nume De Brand wsryxxsc
Capacitate 2 pen drive 8gb
Produs compatibil 4 Laptop/calculator
Tip De Interfață USB 2.0
Culoare 1 negru
Culoare 2 argintiu
Material Metal
Capacitate 6 pen drive 128gb
Capacitate 1 pen drive 4gb
Capacitate 4 pen drive 32gb
Numărul De Model YL-128-JS2-Metal de mare viteză 2.0 pen drive
Capacitate 5 pen drive 64gb
Origine NC(de Origine)
Criptare No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Wsryxxsc unitate flash usb rezistent la apa flash drive 128 gb 64gb 32gb 16gb 8gb 4gb argintiu negru și aur flash usb cu acces gratuit otg se adapteze

Wsryxxsc unitate flash usb rezistent la apa flash drive 128 gb 64gb 32gb 16gb 8gb 4gb argintiu negru și aur flash usb cu acces gratuit otg se adapteze

Produse similare

Compara