Femeile De Călătorie Portabil Spălați Sac De Sex Feminin Transparent Machiajul Rezistent La Apa Punga De Stocare De Mare Capacitate Cosmetice Organizator Frumusețea Caz

Produs nou

In stoc

26.27lei

Adauga la lista dorintelor

Buna ziua!Bine ati venit la magazinul nostru!

Atenție: magazinul Nostru de sprijin Drop-Shipping și en-Gros cu pret exclusiv ,Dacă aveți nevoie, puteți să ne contactați în orice moment.Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 4-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct de Important: Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri!Servicii de înaltă calitate: Dacă aveți orice problemă,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi,vă vom răspunde cât mai curând posibil!

Caracteristică:

100% de brand nou și de înaltă calitate.Machiaj Spălați Sac De Depozitare

Multifuncțional și de mare capacitate, poate stocare multe lucruri, cum ar fi cosmetice de stocare, asigurați-up de stocare, de călătorie de depozitare și așa mai departe.

Specificatii Produs:

Material:PU, TPU

Caracteristică: Multi-funcțional, sac de depozitare, design portabil, usor de transportat.Rezistent la apă, ușor de a călători

Dimensiuni: S: 22x7x13CM ; M: 26x9x16CM ; L: 31x12x22CM

Culoare: Ca imagine

Notă: vă Rugăm să permiteți-1-2cm abateri din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Atenție:

Dacă doriți bunuri în regim de urgență, putem trimite prin FedEx,EMS,UPS sau DHL etc. Dar trebuie să-plus unele de transport de marfă .Ne contactați în primul rând, dacă doriți să modificați la EMS, FedEx,UPS,DHL etc curier.

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 3 zile după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem garanta timpul de livrare la fiecare transport internațional din cauza diferenței în vamă timp de compensare în diferite țări, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Etichete: mui femei geanta, geanta design de lux femei geantă de mână, lol saci de moda, sac, sac principal femm, pisicile femei geanta, ms machiaj organizator, organizează machiaj organizator, fashion sac, motercycle saci de moda.

Spălați sac de depozitare Femei Machiaj Pungi Spălați Sac
Înălțime Element 22cm
Lățime Produs 12cm
Nume De Brand HAIMAITONG
călătorie sac de cosmetice Neceser Face sac
Funcția Cosmetice de depozitare
Forma Cutie
Element De Lungime 31cm
Numărul De Model HZB005
Articol Greutate 110g
Caracteristică Cosmetice de depozitare Machiaj Genti
Culoare Negru / Alb / Roz
Material Principal PU
Călători Introduce Organizator Geantă De Mână Machiaj organizator
Compoziția Materialului TPU
Tip Se Spală Pungi De Depozitare
Origine NC(de Origine)
Stil Moda
Model Tip Scrisoare
Feature2 Trei-dimensional Tip
Elemente populare Transparent

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Femeile De Călătorie Portabil Spălați Sac De Sex Feminin Transparent Machiajul Rezistent La Apa Punga De Stocare De Mare Capacitate Cosmetice Organizator Frumusețea Caz

Femeile De Călătorie Portabil Spălați Sac De Sex Feminin Transparent Machiajul Rezistent La Apa Punga De Stocare De Mare Capacitate Cosmetice Organizator Frumusețea Caz

Produse similare

Compara