Studio De Înregistrare Microfon Izolare Scut Pop Filtru Vânt Ecran Mic Scut Placa Pentru Blue Yeti Și Orice Microfon Cu Condensator

Produs nou

In stoc

159.22lei

Adauga la lista dorintelor

Interferențe Eliminarea Funcție

Când vine vorba de partea interioară a materialului de izolare scutul este confectionat din bumbac absorbant și este, de asemenea, s-a dovedit a fi izolate.pe de o parte,acest microfon scutul de izolare poate reduce ecoului și reducerea zgomotului, pe de altă parte, filtre de zgomot suplimentar, precum și.

Reglabil, Pliabil Și Portabil

Acest microfon placă de scut este format din cinci panouri împreună a patru panouri pliabile și este gratuit pentru a regla unghiul și unghiul ajunge până la 145 °, ( Dimensiuni: 26cm/10.23 n înalt și 70cm/27.55 în larg. )

Ușor De instalat și Ușor De Transportat

(Utilizarea Desktop, Folosit pe stand) Două metode de utilizare.Notă: Acest pachet contine un microfon scutul de izolare și șoc montare.Aceasta nu include căști și microfon.

Anti-reverb și Anti-reflexie

Cea externa shell poate reduce în mod eficient de reflecție de perete și de viață, și de a rezista zgomotul generat de reverberație al externa mediu, astfel încât pentru a obține efectul de înregistrare curată.

Contructed cu Materiale de Înaltă Calitate

Extern material de acest mic scutul este fabricat în principal de puternic ABS de calitate premium-clasa șuruburi pentru a face echipamente mai puternice și mai dure.

1: Absorbție strat 2: Filtru stratul 3: strat Protector

De înaltă densitate ascuțite cu pereți poliuretanica burete poate capta în mod eficient și de a absorbi principala sursă de sunet, pentru a preveni sunet de a fi reflectată și absorbită de microfon și de a reduce difuze undele de sunet.

Multi-strat de Reducere a Zgomotului

Structura multi-strat de absorbție a sunetului și de reducere a zgomotului sistem de protecție a reduce partea din spate și partea de zgomot de mediu, previne în mod eficient interferentele de reflecție sunet la microfon, și reduce vibratiile camerei.

Aplicarea Pe Scară Largă

Cu acest design compact, greutate de lumină structura și pliabil funcție de acest aparat, puteți să-l transporta în jurul valorii de oriunde te duci.gamă largă de utilizări: de înregistrare profesionale, inregistrari, studio de muzica.etc.

Notă: Acest pachet contine un microfon scutul de izolare și șoc montare.Aceasta nu include căști și microfon.

Etichete: behringer u foria um2, pop, pedala zoom, fel de mâncare, filtru de apa, neumann u87 microfon, Card micro sd 32 gb, microphon, grup microfon, albastru snowbal.

Culoare negru
Scutul De Izolare Pentru AT2020, Fifine K669B, BM 800 Și Orice Microfon cu Condensator
Origine NC(de Origine)
Material ABS, ABS, spumă eva
Tip De Element Reflection Filters
dimensiune 30x75cm/11.8x29.5inch
Pachet Da
Pop-Filtru Potrivit Pentru blue yeti, Blue Snowball, hyperx quadcast
Numărul De Model GK-007
Nume De Brand GraKseby

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Studio De Înregistrare Microfon Izolare Scut Pop Filtru Vânt Ecran Mic Scut Placa Pentru Blue Yeti Și Orice Microfon Cu Condensator

Studio De Înregistrare Microfon Izolare Scut Pop Filtru Vânt Ecran Mic Scut Placa Pentru Blue Yeti Și Orice Microfon Cu Condensator

Produse similare

Compara