FIERBINTE! 2020 NOU 30ml Motor de Masina Sensibile Cleaner Elimină Grele Ulei Remover De la Compartimentul Motor Motor Agent de Curățare TSLM1

Produs nou

In stoc

2.46lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

Păstrați motorul de înaltă performanță, gata cu Convertor Catalitic Curat, indeparteaza depunerile dăunătoare pentru optimizează eficiența convertorului catalitic, așa că funcționează în mod eficient pentru a filtra produse chimice periculoase și compuși din gazele de evacuare.

Curăță eficient fără a scoate catalizatorul, este adevărat bani & economizor de timp mai mici cu întreținerea și costurile de combustibil.Cel mai important este că nu va trebui să lupte petrece mare de dolari pentru a schimba catalizatorul mai!

Motor De Înaltă Performanță:

Elimină depunerile dăunătoare pentru optimizează eficiența întregului sistem de injecție de combustibil, precum și cilindri, îmbunătățirea performanței de ansamblu.

Reduce Consumul De Combustibil & Miros:

În timp ce reducerea consumului de combustibil pentru a salva facturile pentru tine, de asemenea, scapa de neplăcut miros dezvoltat de masina ta prelungiri.

Mai Mic Nivel De Emisii:

Scade totalul emisiilor de hidrocarburi din vehiculul dumneavoastră cu până la 50 la sută.Salvarea mediului, salvează-te.

Motor Avansat De Protecție:

Corespunzătoare de combustibil și debitului de gaze de evacuare se vor menține motorul curat, mai neted, și mai bine, ceea ce va reduce costurile de întreținere.

Final De Soluție De Curățare:

Nu mai mult sistemul de evacuare, se poate, de asemenea, curat alte părți, cum ar fi senzorul de oxigen, injectoare, chiulase, și altele.

Curățare Ușoară:

Pur și simplu se toarnă în rezervorul de combustibil, nu este nevoie să demontați convertorul catalitic.

Perfect pentru benzina, diesel, hibrid, și flex-combustibil vehicule; nu modifică combustibil.A nu se utiliza în 2 timpi sau petrol/gaze se amestecă motoare.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini: 30ml

Produs greutate: 35g

Ambalaj: ambalaj Blister

Produs dimensiune: 8.8*3*3 cm

Instrucțiuni de utilizare: Deschideți capacul de sticlă, se toarnă acest produs în rezervorul de ulei și umpleți rezervorul cu ulei

Pachetul Inclus:

1*motor de Masina agent de curățare

Etichete: am convertorului catalitic, auto motor combustibil curat, oe convertor catalitic, auto motor cleaner 50, celica convertor catalitic, aspirator cu motor, brake cleaner, schimbarea catalizatorului, green engine cleaner, mercedes motor curat.

Origine NC(de Origine)
Element De Volum 30ml
Dimensiune Produs 8.8*3*3 cm
Caracteristici Speciale Motor auto agent de curățare
Numărul De Model Motor Catalizator Curat
Ambalare Ambalaj Blister
En-Gros,Dropshipping Suport
Extern De Certificare De Testare ce
Articol Greutate 35g

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

FIERBINTE! 2020 NOU 30ml Motor de Masina Sensibile Cleaner Elimină Grele Ulei Remover De la Compartimentul Motor Motor Agent de Curățare TSLM1

FIERBINTE! 2020 NOU 30ml Motor de Masina Sensibile Cleaner Elimină Grele Ulei Remover De la Compartimentul Motor Motor Agent de Curățare TSLM1

Produse similare

Compara