Împinge Balon de Jucărie în Formă de Măr în Concentrație de Autism, Nevoi Speciale Bubble Senzoriale Jucărie pentru Copii Adulți

Produs nou

In stoc

4.29lei

Adauga la lista dorintelor

Silicon Apple a în Formă de Push Bubble Senzoriale Jucărie Anti-stres, de Relaxare Autism Jucării de Relief de Stres Nevoi Speciale Concentrația de Învățământ pentru Adulți Copii

Caracteristică:

1. Regulile de joc este simplu și ușor de înțeles, copii, persoanele în vârstă pot juca, sau o familie foarte bună părinte-copil jucărie interactiv joc.

2. De dimensiuni mici, poate fi stors și a tras fără deformare, depozitare convenabil, ușor de transportat.

3. Creierul raționament și logică, orală și aritmetica mentală, numere pare si impare, planificarea integrată și alte abilități pentru a preveni degenerarea creierului.

4. Atunci când apăsați butonul de bule, bule va face o ușoară sunet uriaș, apoi întoarceți-l și începe din nou.

5. Realizate din materiale ecologice și pot fi reutilizate la nesfârșit și se spală.

6. Culori luminoase si forme, apăsați butonul de bule este un sunet plăcut (rețineți că, din cauza procesului de producție există o parte a presei sunetul va fi mai mic), dar, de asemenea, cu siguranță va face pe copii să se simtă mulțumit.

7. Multi-funcțional de a folosi, atât ca o jucărie poate fi, de asemenea, folosit ca un ceai coaster, cadoul ideal pentru prietenii tai.

8. Acest lucru împinge balon de jucărie este un mare senzoriale jucărie, aveți posibilitatea să apăsați în mod repetat din nou și din nou, de sus up.By repeta o singură acțiune pentru a ajuta copiii și adulții în mare stres sau anxietate membre pentru a calma și de aerisire de stres, aceste jucarii sunt perfecte pentru birouri, case, biserici, biblioteci, stații de educație specială săli de clasă, terapie fizică și senzorială camere, și de călătorie.

9. Vă puteți bucura de distracție oricând și oriunde: nu accesorii nu pierd ușor, compact, durabil, vă puteți bucura de ține de fleacuri de unul singur sau invita-ti prietenii la un rapid joc de creier, indiferent unde vă aflați, vă puteți bucura de distracție de joc.

10. Pentru a curăța, pur și simplu se spală în chiuvetă și aer uscat.

Caietul de sarcini:

Nume: Împinge cu Bule de Jucarie OZN Model

Material: Silicon

Culoare: Curcubeu

Stil: Apple

Dimensiune: 14*12.6 cm

Cantitate: 1 buc

Varsta potrivita: 3Y+

Mulțimea: Copii, Vârstnici, mulțimea cu presiune sunt potrivite.

Reguli De Joc:

1. Fiecare jucător are pe rând să apăsați orice număr de bule în orice rând, (Notă: Dacă apăsați mai multe bule, acestea trebuie să fie conectat.) Adversarul poate, de asemenea, apăsați bule care nu au fost apăsat în rând/alte rânduri.

2. Jucătorul care a apăsat ultima bubble este cel care pierde.

3. Transforma jucărie peste pentru a începe următoarea rundă imediat.

Notă:

1. Din cauza reglarea manuală a culorii de tie-dye model, este inevitabil ca culoarea distribuirea de loturi diferite este ușor diferită.

2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

3. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Jucarie

1. Suport CSV/EXCEL dropshipping .Oferim reduceri pentru comenzi en-gros , Dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați cu noi.

2. Îndeplinească ordinele pe o bază de zi cu zi.Putem folosi Paypal pentru a efectua plata.

3. Nu include orice facturi, codurile QR, promition hârtie pe parcela.

4. Ne vom ocupa de comenzile în termen de 2-5 zile lucrătoare și se ocupe de mii de comenzi in fiecare zi.

5. Avem stoc suficient de produsele noastre.6. Orice alte întrebări, nu ezitați să letus știu.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: jucarie pentru copii, se frământa jucării pacj, anti stres, bubbl, pop, 2 pop frământa, ciclul jersey bărbați, de pluș, senzoriale jucărie, apple cablu de mult.

Jucarii Stoarce Jucarii
Tema Animale & Natura
Origine NC(de Origine)
Certificare Europa certificate (CE)
Ameliorarea Autismului Jucarii Decompresie Jucarii
Numărul De Model Jucarii
Varsta Recomanda 7-12y, 7-12m, 4-6y, 13-24m, 12+y, 25-36m

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Împinge Balon de Jucărie în Formă de Măr în Concentrație de Autism, Nevoi Speciale Bubble Senzoriale Jucărie pentru Copii Adulți

Împinge Balon de Jucărie în Formă de Măr în Concentrație de Autism, Nevoi Speciale Bubble Senzoriale Jucărie pentru Copii Adulți

Produse similare

Compara