Liniar Feroviar HGR15 HGR20 HGR25 2 BUC + 4 BUC Bloc Liniare Transportul HGH...CA sau HGW...CC pentru Piese CNC

Produs nou

In stoc

152.48lei

Adauga la lista dorintelor

Pachetul va fi livrat la adresa dvs. de ordine, așa că vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numărul de telefon sunt corecte;

Clienții sunt responsabili pentru orice taxe vamale, taxele de import și taxe impozite percepute de către țara lor .Dacă nu sunteți sigur de reguli personalizate, vă rugăm să verificați cu dvs. personalizat în primul rând;

Pachetul include : 2 buc liniar feroviar HGR15 / 20 / 25

4 buc bloc HGH...CA/HGW CC...

Notă : putem reduce orice lungime ca dvs. cerință, culori diferite de blocuri cu aceeași calitate, dacă nu nevoi speciale, ne va livra blocuri aleatoriu.

Dacă aveți nevoie de alte lungimea sau alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați în mod liber, vă mulțumesc!

1.comanda dvs. în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată, dar de livrare întârziere s-ar întâmpla ca noastre de depozitare se schimbă în fiecare moment, dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a verifica stocul.

2.Dacă nu găsiți metoda de livrare vă place, vă rugăm să contactați-ne liber.Eu voi alege un mai potrivit metodă de transport pentru comanda dumneavoastră.

3.Pachetul va fi livrat la adresa dvs. de ordine, așa că vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numărul de telefon sunt corecte.

4.Vă rugăm să urmăriți colete pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea feedback-ul și rating de 5 stele comentarii, ne-ar fi apreciat.Pentru comentariile dumneavoastră sunt foarte importante în activitatea noastră.

Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema în timp util.Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin, vă mulțumesc.

Etichete: HGH15CA, 15mm rig, Liniar, guid liniare feroviar, hormon, HGH20CA, hgr20, 30mm liniar feroviar, hgr20 feroviar, HGR25.

Origine NC(de Origine)
Este personalizat Da
Nume De Brand CPDXK
Ghid Lățimea sau Diametrul 15mm, 15 / 20 /25mm
bloc HGH...CA / HGW...CC
Culoare verde negru
Numărul De Model HGR15 HGR20 HGR25, HGR15 HGR20 HGR25
Certificare Nici unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Liniar Feroviar HGR15 HGR20 HGR25 2 BUC + 4 BUC Bloc Liniare Transportul HGH...CA sau HGW...CC pentru Piese CNC

Liniar Feroviar HGR15 HGR20 HGR25 2 BUC + 4 BUC Bloc Liniare Transportul HGH...CA sau HGW...CC pentru Piese CNC

Produse similare

Compara