Reliver Stres Caz Pentru iPhone 11 12 Pro Max 2 SE 2020 XR XS X 7 8 Plus 12Mini Caz Împinge Jucării Antistres Senzoriale Capac Moale Capa

Produs nou

In stoc

9.95lei

Adauga la lista dorintelor

Reliver Stres Frământa Jucării Împinge Silicon Telefon Caz Pentru iPhone 12 11 Pro Max Mini SE 2020 XR XS Max 7 8 Plus Moale Capacul de Protecție Retrăi Stres

Descriere produs:

Acest lichid de silicon telefonul este fabricat din materiale ecologice și este la fel de subțire și de ușor ca niciodată.

O combinație ingenioasă de telefon mobil caz și cel mai popular bubble frământa jucărie este nu numai un foarte interesant telefon accesorii, dar, de asemenea, o practică anti-anxietate instrument.Indiferent unde vă aflați, vă puteți juca atunci când te simți anxios sau plictisit.

A anti-amprente si anti-drop funcții, în mod eficient tamponare impactul de iPhone care se încadrează.La modă curcubeu contrast design de culoare, margini netede, dar poate atrage atenția altora, indiferent unde vă aflați.

Acest telefon mobil caz este un artefact decompresie, împrumut de la designul mouse-ul gândit de șah, puteți angaja în puzzle lupte cu prietenii, este frumos ca o zi de naștere, de vacanță, de Paști cadou sau o surpriza pentru prieteni, colegi și copii.

Ștergeți coajă ușor cu o cârpă umedă pentru a preveni transpiratia si petele de ulei.

Specificatii Produs:

Produsul este fabricat din silicon de înaltă calitate și a obținut de calitate relevante, certificate de inspecție.fără gust, și pot fi curățate cu apă clocotită.O varietate de culori luminoase sunt ușor pentru a obține preferate de copii.

Atunci când apăsați bubble, va exista o ușoară "pop" de sunet.După jocul este de peste, puteți transforma jucărie peste pentru a începe următoarea rundă de joc.

Produs conținut:

Etichete: 7 cazul iphon, caz iphon x, popsocket, 3D, caz de iepure, coque toy story, caz papusa, caz pentru xiaomi redmi panda, se toy, 3d cazul.

Modelul 5 fundas coque for iphone 12 mini pro max case cover
Model 2 coque For iPhone SE 2020 11 11 Pro 11 Pro Max
Tip Bara
Model 1 funda For iPhone 7 8 Plus X XS XR XS Max
Material De Înaltă Calitate Silicon Moale
Caracteristică 1 Inel Titular Camera De Protecție Capac De Telefon
Compatibil Marca APPLE
Design Simplu, Desene animate
Model 3 phone case for apple iphone se 2020 2 case cover
Caracteristici Silicon Moale Lichid
Suport En-gros, De vânzare cu amănuntul, Picătură de transport maritim
Nume De Brand BEXFLOVE
Funcția Murdarie-rezistenta, Rezistent la șocuri, Protecție De la Zgârieturi și Daune
Model 4 capa for iphone 11 pro max case
Caracteristică 2 Camera Protection Solid Color Phone case
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Reliver Stres Caz Pentru iPhone 11 12 Pro Max 2 SE 2020 XR XS X 7 8 Plus 12Mini Caz Împinge Jucării Antistres Senzoriale Capac Moale Capa

Reliver Stres Caz Pentru iPhone 11 12 Pro Max 2 SE 2020 XR XS X 7 8 Plus 12Mini Caz Împinge Jucării Antistres Senzoriale Capac Moale Capa

Produse similare

Compara