Ultra Subțire Caz Clar Pentru iPhone 11 12 Pro Max XS Max XR X Moale TPU Silicon Capacul din Spate Caz de Telefon

Produs nou

In stoc

11.70lei

Adauga la lista dorintelor

NU: vă Rugăm să rețineți modelul de telefon atunci când plasarea unei comenzi Material:gel de siliciu Telefonul nostru mobil caz este fabricat din material TPU, care este ecologic și durabil.Este simplu și frumos în prevenirea căderii și nu dăunează organismului uman.

Sfaturi si Despre noi

Sfaturi: ·Datorită diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Despre noi · Dacă nu există nici o problemă cu produsul, vă rugăm să ne contactați。 ·satisfactia clientului este obiectivul nostru principal,dacă sunteți mulțumit cu punctul nostru ,vă rugăm să oferiți un feedback pozitiv . ·Sperăm că veți avea un moment bun și așteptăm cu nerăbdare să următoarea patronaj.Ghid pentru a face cu probleme, după cum urmează: ·Dacă nu ați primit bunurile ,există două cazuri: în primul rând, bunuri este încă pe drum vă rugăm să aveți răbdare să aștepte.În plus, marfa este returnată sau pierdut la jumătatea drumului, ne va retrimite sau de restituire. ··Dacă primiți bunuri, există probleme de calitate ,element deosebit de grave diferențele de culoare și defecte ,vom retrimite sau da o rambursare completă. · Ai 7 zile pentru a ne contacta(atunci Când bunurile sunt primite) și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit .dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile ,s-a considerat folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Nu există excepții! · Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.Despre garanție ·6 luni Producătorul modelului de Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și utilizat în mod abuziv după primire). · Un produs defect trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original,dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu ne reparații sau înlocuiri cu o garanție expirat.

Etichete: ipnoe 12 pro caz clar, poket iphone 12, apel iphone 12, prinde iphone 12, s-au găsit iphone 12, iphone 12 pro clar armura caz, iphone 12 pro caz de călătorie clar, model de iphone 12, vrs iphone 12, iphome 12 pro caz subțire.

Compatibil Marca APPLE
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Ultra Subțire Caz Clar Pentru iPhone 11 12 Pro Max XS Max XR X Moale TPU Silicon Capacul din Spate Caz de Telefon

Ultra Subțire Caz Clar Pentru iPhone 11 12 Pro Max XS Max XR X Moale TPU Silicon Capacul din Spate Caz de Telefon

Produse similare

Compara