Baschet covor Antiderapant Zona de Etaj 3D Mat Covor Non-alunecare Mat Sala de Mese, Living Moale Dormitor Mat Covor de stil-01

Produs nou

In stoc

118.88lei

Adauga la lista dorintelor

Timp de preparare: avem nevoie de 2-3 lucru Pentru a pregăti, de zile de la vânzarea de comanda conform numeroase comenzi in fiecare zi.

Notă:

Dacă alegeți să moară opțiune de transport gratuit, coletul va fi direct.livrate acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie de piese de schimb, vanzari, colecta numărul lor de urmărire, și de vânzare ID-ul personal pentru vânzare articol va Vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.

Stare: 100% de brand de Asigurare a calității Duden Despre Drop-shipping: Suntem factory outlet , sprijin Și picătură de transport maritim.Poate un design Personalizat , statele UNITE ale americii Pentru a oferi dimensiunea Și EUR dimensiune.Dacă aveți nevoie pentru a vinde produsele noastre, vă putem oferi muri poze fara watermark .Alege-ne , Suficient pentru a rezolva Greu mor, problemele Pentru tine, și să Extindă vânzările .Vom folosi cele mai potrivite Și mai rapid mod de transport , Oferind de Înaltă definiție Și printuri de dimensiuni Potrivite dimensiuni de îmbrăcăminte , materiale de calitate Și măiestrie Superb .Mesaj rapid răspuns .Și poate oferi gratuit design, nu mor Niciodată design dezvăluie .

1. dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să feedback-ul Pozitiv și 5 stele pentru a ne , Și 5 stele De rating Detaliată A comenzii.Odată ce ne arată mor Captură de ecran De 5 stele , vă Vom oferi DISCOUNT Pentru vanzarea următoarea comandă.

2. dacă produsul nostru link-ul de Pe vânzarea SNS sau Facebook, va vom oferi Un cadou sau DISCOUNT Pentru vanzarea următoarea comandă. 3. dacă nu ești mulțumit nostru porducts, Pls contactati-ne înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul .Noi, 100% garanție Fiecare problemă slove pentru tine.

4. te rog un mesaj la noi, Înainte de a vă pregăti să părăsească feedback-ul negativ sau orice dispută deschisă pentru comanda.Comunicarea este cel mai bun mod de a Muri este de a rezolva problemele.

Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție din magazinul nostru, puteți returna sau schimba vânzarea de articole în termen de 30 de zile de la data livrate

Aplicație:

1. articolele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.

2. articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

3. taxă de retur este platit de cumparator

Etichete: comerciale, covoare de baie, baschet decor dormitor, covor în camera de zi, mireasa cercevea, preș, salon de unghii la modă, covoraș pentru bucatarie, podea mat, preș în aer liber, 3d printer kit.

Covor De Vânzări Terminat Covor (bucata)
Style4 apuca dirtfeature
Material Piele de căprioară
Grupa De Vârstă Adulți
Model Tip Desene animate
90cm*120cm 1KG
Design Persan
120cm*180cm 1.4 KG
Model TIPĂRITE
Caracteristică Anti-Alunecare
style2 ușor de vacuumfeature
style6 O Parte Printingfeature
style1 Pata resistantfeature
Stil Modern
style3 perfect pentru orice cameră și decorfeature
Cerere salon, camera de zi
150 cm*220 cm 1.8 KG
style5 praf și grimefeature
Origine NC(de Origine)
Utilizarea USA, PODEA
Technics Textile nețesute

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Baschet covor Antiderapant Zona de Etaj 3D Mat Covor Non-alunecare Mat Sala de Mese, Living Moale Dormitor Mat Covor de stil-01

Baschet covor Antiderapant Zona de Etaj 3D Mat Covor Non-alunecare Mat Sala de Mese, Living Moale Dormitor Mat Covor de stil-01

Produse similare

Compara