CJ750 electric cutie de asamblare 12V

Produs nou

In stoc

187.37lei

Adauga la lista dorintelor

CJ750 electric cutie de asamblare 12V (MH NUMĂR:06-0044)

În INTERIORUL:

Cu electronice regulator de tensiune (de reglare)

Mecanic vechi stil releu

Vechiul circuit stil redresor (Si colector)

Top negru capacul poate rupt pentru a instala totul în cutie.NU ESTE DETERIORAT ÎN TIMPUL DE LIVRARE!Asta e de obicei!Tks pentru a înțelege.

============================================================

MH LUMEA MOTO:

Vizitati magazinul meu pentru mai bine, speciale, produse unice.

Și oferim cel mai rapid serviciu de transport maritim!!

Notificare:

DACĂ VĂ SIMȚIȚI piesele MELE NU SUNT SUFICIENT de BUNE.VĂ RUGĂM SĂ CONTACTAȚI CU MINE LA ÎNCEPUT.ACCEPT SCHIMB, SCHIMBARE, RETRIMITE ȘI RAMBURSARE COMPLETĂ CU PLATA!!!NU-I LĂSA FEEDBACK-UL ÎNAINTE DE A CONTACTA CU MINE!MULTUMESC.

============================================================= Cumpăra două sau mai multe părți nu uitați să trimiteți-mi un mesaj!Voi combina costul de transport maritim pentru tine!Cele mai multe elemente pot salva o mulțime de bani în acest mod!Costul de transport poate expediat în America de Nord, de Vest-Europa, AUSTRALIA, Asia si Japonia.În Italia, Olanda, Europa de Est, Africa și America latină, pls ctc cu mine.După ce a câștigat preț.Sugerez să-mi dai numărul tău de telefon.Unele țări (Italia, Portugalia si etc.) vamale nevoie de a verifica toate încărcături de import.Dacă nu vom arăta destinatar detaliu.Poate avea unele probleme.Din cauza unor motive, RUSĂ cumpărător, vă rugăm să contactați-mă în primul rând!Voi verifica de servicii de transport maritim și de cost pentru tine!Anunț Important: 1. ARATA-MI TE ROG NUMARUL TAU DE TELEFON.TREBUIE SĂ-L ARATE PE FIȘA DE URMĂRIRE. 2. Dacă nu ați primit elemente de o lungă perioadă de timp.Sau obiecte au unele probleme pe care le-a primit.Vă rugăm să ctc cu mine la început.Voi returna banii.DAR NU DESCHIDE PAYPAL SI EBAY LITIGIU.Și eliberarea de 5 stele DSR pentru mine.Tks.Oferim, de asemenea, Normală Mail, Ocean shipping stil.Necesitatea de a verifica costul cu noi.Noi vindem toate ataș piese!Doar o mica parte listate pe Ebay.Puteți să faceți clic pe "părți" în această listă să se alăture pagina noastră.Vom face ebay listă pentru a tine sub cerere.Paypal accepta, de asemenea,.Doar ctc cu noi!Numai pe site-ul nostru oferi CJ-750 LISTA de piese de REZERVA.este gratuit, alte vânzător mai spus că această carte este nevoie de 40 de dolari sau mai mult.Dar această carte este foarte util!Dacă piesele de care aveți nevoie nu a fost găsit nici pe Ebay, nici în pagina noastră de web.Dă-mi numărul paginii și numărul de articol în această pagină.Exemplu : 12V biciclete, pagina 64, nr. 20, voi ști că este o "aripă față assy".Nu vă faceți griji!Toate părțile în această carte pot fi găsite.Notă: unele părți pot fi folosite pe M72, R71, Ural & Dnepr.Suntem o CJ-750 reconstruit magazin.Putem oferi o bicicleta potrivește cu personalitatea ta, dacă poți să ne spui ideea ta.Deși suntem Chinezi, nostru cu ataș fi fost livrat cu succes în America de Nord, U. E., Japonia și Asia de Sud-est.Puteți să faceți clic pe CUM de A COMANDA de referință.Ambele biciclete și piese accepta EBAY ordine.Și, de asemenea, accepta plata PAYPAL.Să ne cumpărătorul se simtă în siguranță.Dacă vrei să fii dealer noastre în zona dumneavoastră.Ctc cu noi prin e-mail cât mai curând posibil!! :-)

-

Etichete: audrey hepburn, dnepr ural, audrey hepburn sac, ural m72, akatsuki poster, k750, audrey hepburn imagine, bmw r71, m72, audrey hepburn poster.

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

CJ750 electric cutie de asamblare 12V

CJ750 electric cutie de asamblare 12V

Produse similare

Compara