Putere De Spălare Sub Presiune Grădină Cu Jet De Apă De Arme Debit Variabil Controale Duza Pistol De Apă De Spălare Auto De Udare Instrumente De Curățare

Produs nou

In stoc

154.06lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristici:

*【】 Atenție Presiune de pulverizare este Metric M22-14mm interior conector montaj.A se potrivi standard de spălare sub presiune furtun conector.Dar nu se potrivesc 3/8 inch conector de furtun.Vă rugăm să confirmați dimensiunea de furtun înainte de cumpărare.

*【Științifice de Design】Spray are un maner confortabil pentru a se potrivi mâinile tale, face spalat cu presiune treaba o briza.Spray-ul are, de asemenea, o siguranță de blocare de declanșare pentru a preveni nedorite trăgaci.

*【Speciale de Îmbunătățire】19inch bagheta cu 1/4 inch rapid deconectați end pentru simplificat spray sfat de schimb.Oferă un plus de lungime de pulverizare pentru a ajunge la locurile greu accesibile.Cinci culori spray cu sfaturi 0°, 15°, 25°, 40°, și Săpun-gradul modele de pulverizare pentru o varietate de utilizări,cum ar fi udarea flori și plante,mașină de spălat,masina de spalat gard,masina de spalat acoperiș.

*【Compatibilitate】Necesită presiune pentru a avea 2.0 GPM si Peste 1000 PSI Presiune de utilizare.Necesită presiune: 70BAR - 1000 PSI; Maximun de presiune: 275BAR - 4000PSI; debit Maxim:5.3 Gpm; Presiunea de pulverizare Lungime:18 inch

Aplicație:

*Presiune de pulverizare cu M22 conexiune, compatibile cu utilizarea cu cele mai multe alimentate cu benzină și electric alimentat de spalatoare cu presiune.

*Acesta vă permite să aplicați săpun și detergenți, spray greu pentru a ajunge la locuri, cum ar fi fisuri în drumurile de acces și trotuare, curat petele de beton si caramida, curat, suprafețe vopsite, cum ar fi lemn și mașini de tuns iarba, și se spală geamuri și ecrane.Nicio sarcină nu este greu de a aborda.

Avertizare:

Nu Îndreptați În Față Sau De La Alte Persoane, Și Nu Utilizați Aproape De Suprafață.

Conținutul Pachetului:

1 x Presiunea de pulverizare

1 x Înlocuire Bagheta Lance

5 x Duze

Notă:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Etichete: apa pistol cu aer, puterea de spălare sub presiune, ieftin pistol spuma de spalatorie auto, pistol de apa, pistol cu aer comprimat, putere de spălare sub presiune duza, mașină de spălat, tamplarie instrument, furca colier, debitmetru apă.

Origine NC(de Origine)
Caracteristică 2 water hose power washer
Nume De Brand GISAEV
Jet De Apă Tip duș
Arma material cap metal water gun
Pachetul include 1 x Apă de Înaltă Presiune Arma
Material De Calitate stainless steel water gun
Cu Conducte De Apă No
Corpul Material Cupru
Tip Mâner Tip Deget
Material Mâner Plastic Washer Spray
Interfață Material Cupru
Duză Material Cupru

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Putere De Spălare Sub Presiune Grădină Cu Jet De Apă De Arme Debit Variabil Controale Duza Pistol De Apă De Spălare Auto De Udare Instrumente De Curățare

Putere De Spălare Sub Presiune Grădină Cu Jet De Apă De Arme Debit Variabil Controale Duza Pistol De Apă De Spălare Auto De Udare Instrumente De Curățare

Produse similare

Compara