LN007087 2,5 mm 4.4 mm XLR 3.5 mm Negru 99% Pur PCOCC Casti Cablu Pentru Etymotic ER4SR ER4XR ER3XR ER3SE ER2XR ER2SE

Produs nou

In stoc

185.50lei

Adauga la lista dorintelor

Element Stare: Nou fara ambalaj de vânzare cu amănuntul.Pentru partea de Music Player va putem oferi 3.5 mm 3 pini (Stereo) Plug, 3.5 mm, 4 Poli echilibrat plug, 2.5 mm, 4 Poli echilibrat plug, 4.4 mm de sex Masculin echilibrat plug, XLR 4 Pol plug de sex Masculin, XLR 4 Pol de sex Feminin plug, Dual XLR 3 Poli plug de sex Masculin, Dual XLR 3 Poli de sex Feminin plug, 6.5 mm, Plug de sex Masculin, 4 în 1 Plug, pentru tine de a selecta.Partea de căști sau Căști Pin-ul este la fel ca aspectul prezentat în fotografiile noastre.Cască sau căști pin-ul nu este disponibil pentru selecție și personalizare.

De Culoare Neagra. 99.99% PCOCC Sârmă de Cupru.Acest cablu Cu sunet de înaltă rezoluție și durabilitate excelentă, utilizarea pe termen lung nu va provoca decolorarea, întărire și peeling probleme,sunet Mai bun decât în mod normal prin cablu.Greutate redusa design frumos cu cască cârlig (Unele modele nu cască cârlig).Puteți scăpa de cu suport (Dacă au Cu suport) de unul singur, dacă nu-ți place.Confort și flexibilitate este, de asemenea, de neegalat.

Sfaturi: 3.5 mm, 4 poli Echilibrat Plug (Bal) cablu de muncă pe Hifiman Serie Player ( R2R2000 etc. ) , Qulcos qa361 Player COWON PLENUE S Player , F. AUDIO FA2 XS03 și alți jucători care au legate de porturi.MobilePhone Iphone sau normal jucător nu se poate lucra (O parte nu va avea sunet dacă utilizați 3.5 mm echilibrat cablu pe ele).

Dacă nu aveți Hifi professional music player, vă Rugăm să alegeți 3.5 mm 3 pol plug cablu.

Vă rugăm să Rețineți: poza este doar pentru referință, Unele părți pot fi diferite de fotografii, vă Rugăm să facă obiectul ca standard.Avem dreptul de interpretare finală.

AudioPhile Grade Pro Acustica Sistem special ... Profesional de Înaltă Detinion Stereo Casti Cablu-de Înaltă Puritate PCOCC (Cristal Pur de Ohno Turnare Continuă) Japoneză Conductori & PEP Izolate-Conceput În Elveția.

Principala linie de sârmă diametru: grosime: 2.25 mm, lungime: 4.85 mm intersecția singur diametru: 0.78 mm, diametru unic: 0,38 MM, este alcatuita din 13 fire de 0,12 MM compoziție (nu inclusiv AER aer șoc core)

Acesta este un Top Evaluat Vrac Pur PCOCC cablu în vrac.Folosește Japoneză FURUKAWA PCOCC material conductor.Conceput În Elveția.Adoptă echilibru fără lichidare design mult mai rezonabil să conductorul transmiterea directă.Sârmă izolate cu germana de import de făină puternică de particule umplut mat PEP acoperite,

Sperăm să folosească noastră de preț scăzut pentru a atrage mai mulți fani pentru a încerca acest top votate de sârmă.

În fapt, mulți clienți nu a observat, cablul deja conține 4 nuclee,Vrac linie pe piață, în general, de a cumpăra este un preț unic.dar, de asemenea, nevoie pentru a tese, acest lucru este foarte supărătoare.șoc dovada tehnologiei profesionale!Costul total sau cumpara unul din cele patru linii de bază de cost-eficiente.Smart consumatorilor, ar trebui să știi cum de a alege.

Sârmă noastră are două mari brevet de design:

Suspensie pneumatică tehnologie și diferență de timp de corecție

Introduce PCOCC anaerobe singur cristal cupru caracteristici:

PCOCC anaerobe singur cristal de cupru este de înaltă puritate de cupru OCC de producție de turnare.Caracteristicile de cupru de inalta puritate topirea metoda de OCC este că PCOCC.Este de cupru PCOCC cristale, puritatea cuprului este crescut la 99.996, desigur, este de a spori conductivitatea este mai ideal.PCOCC sârmă are o caracteristică importantă de transmitere a semnalului, acesta a ajuns la minim impactul impurități în transmiterea direcție, puțin sau deloc cereale limitele, conformitatea cu o suprafață netedă și caracteristici, și, prin urmare, poate fi extrem de clar semnalul de transmisie.

Singur cristal de cupru (OCC) pentru producția de audio de sârmă, este un progres major în ultimii ani audio sârmă și cablu industria prelucrătoare.Experimente științifice dovedesc că: cristal unic de cupru este un fel de mare puritate oxigen free copper, copper rod întreaga rădăcină de o singură compoziție cereale, nu există între limita de cereale de cereale produce o "" ("limita" pe semnalul generat de reflexie și refracție, provoca distorsiuni și atenuare), prin urmare ea are extrem de mare de transmisie a semnalului de performanță.Comparativ cu cele utilizate pe scară largă audio sârmă de cupru fără oxigen (OFC), numărul de boabe, "limita" provoca distorsiuni și de atenuare, iar transmiterea semnalului de performanță decât un singur cristal de cupru inferior.

Singla cristal conductor de cupru, este prin "înaltă temperatură ridicată de turnare model de turnare continuă metodă de a face, pentru că procesul de turnare printr-un tratament termic special, astfel încât să puteți obține un singur cristalin conductori de cupru, fiecare cristal se poate extinde pe sute de metri mai sus, în aplicarea practică a lungimea de cristal de cereale de numai unul, nu există nici așa-numitele" limita de cereale ", în semnalul de comunicații, fără cereale și cereale între" limita ", semnalul este mult mai ușor de a pătrunde și de conducere, prin urmare, pierderi reduse, care este destul de perfect de sârmă.Proprietățile sale fizice aproape de argint.

Sfaturi: 3.5 mm, 4 poli Echilibrat Plug (Bal) cablu de muncă pe Hifiman Serie Player (R2R2000 etc.) , Qulcos qa361 Player COWON PLENUE S Player , F. AUDIO FA2 XS03 și alți jucători care au legate de porturi.MobilePhone Iphone sau normal jucător nu se poate lucra (O parte nu va avea sunet dacă utilizați 3.5 mm echilibrat cablu pe ele).

Dacă nu aveți Hifi professional music player, vă Rugăm să alegeți 3.5 mm 3 pol plug cablu.

Vă rugăm să Rețineți: poza este doar pentru referință,Unele părți pot fi diferite de fotografii, vă Rugăm să facă obiectul ca standard.Avem dreptul de interpretare finală.

Etichete: diy iem, cablu jack xlr om, er4xr, ecran tactil digitizer pentru infinix, pernuța căștii hyperx, 2.5 mm 4.4 mm adaptor, er4, etymotic, audio cabl, pene de plasă.

Conector B jack
Origine NC(de Origine)
Tip Audio Extension Cord
Gen De Sex Masculin-Masculin
Certificare Nici unul
Numărul De Model Pentru Etymotic ER4SR ER4XR ER3XR ER3SE ER2XR ER2SE
Un Conector AUX
Nume De Brand lunashops

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

LN007087 2,5 mm 4.4 mm XLR 3.5 mm Negru 99% Pur PCOCC Casti Cablu Pentru Etymotic ER4SR ER4XR ER3XR ER3SE ER2XR ER2SE

LN007087 2,5 mm 4.4 mm XLR 3.5 mm Negru 99% Pur PCOCC Casti Cablu Pentru Etymotic ER4SR ER4XR ER3XR ER3SE ER2XR ER2SE

Produse similare

Compara