Un PC Bărbați ASISTENTA Cheie Șnur Insigna Telefon Mobil Gât Curele de IDENTITATE Titularilor

Produs nou

In stoc

9.95lei

Adauga la lista dorintelor

Livrare gratuita moda, fotbal, fotbal,baseball șnur pentru colectie mare cadou pentru copil de școală ,ID-ul,vinde telefon

Produs:cheie lanyard-uri

Material:poliester

Lungime:aproximativ 52.5 cm

Latime:2,5 cm

Observație: Acest pret este doar pentru un singur pc-uri!!Vă rugăm să remard pe comanda ceea ce ai nevoie sau sa ne trimiteti un mesaj sau ne va trimite prin randoms .Atunci când alegeți transport gratuit--- China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,și pot fi urmărite în china,ca am promovat pe element descriere,dar vă rugăm să nu vă faceți griji, de obicei, funcționează bine,acest lucru este de ce este ieftin,dacă doriți să urmăriți coletul,va trebui să plătească pentru $1.2-$2 ,atunci ne va livra prin china post care va primi un număr de urmărire,și pot fi urmărite de dincolo de ocean,multumesc

Procesul De Cumpărare

Vom primi o Garanție de plată de pe 9gaguri.ro,deci nu vă faceți griji cu privire la plata.ar putea fi pur și simplu separate

în 6 pași.

1. Cumpărătorul Căutări Produse

2. Cumpărător Comenzi On-Line.B

3. Cumpărătorul Plătește Escrow

4. Furnizor De Nave Pentru

5. Cumpărătorul Confirmă Livrare

6. Cumpărătorul Lasă Feedback-Ul

Dacă orice întrebare,vă rugăm să vizitați site-ul asta:

Este foarte important, vă rugăm să ia o privire, sau decis va fi identificat ca fiind implicit de acord cu Agreenment.

1.Mulțumesc foarte mult că ați venit ,magazinul Nostru haved lucrat pentru a oferi de înaltă calitate, cele mai bune servicii, și mulțumit de revenirea pe deplin încărcată.

2. Cererea de element, imagine, funcția este precizat În Descriere, dacă încă aveți orice întrebare, vă rugăm să contactați-mă în mod liber, atunci Când primirea de bunuri, vă rugăm să folosiți în stare bună, și nu avem răspuns cu orice pierdere fie artificial.

5. Toate articol din magazinul nostru sunt de Export Puncte de vânzare Fabrica .en-gros , cu amănuntul și OEM de servicii sunt disponibile.Bine ați venit la design hârtie sau proba pentru ordinele de OEM.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, Orice întrebare va fi mult mai apreciat.

Reveni și Politica de Rambursare

1.Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite produsul înapoi.Situația defect trebuie să fie raportat la noi în termen de 3-5 zile atașat cu poze

2.Vă rugăm să vă asigurați elementul va fi returnat în stare bună, cu ambalajul original și de a returna produsul în termen de 2 săptămâni de marfa este primit.

3.Va vom trimite noi de înlocuire sau de restituire odată ce elementul este primit.Dacă este rambursat, singurul element prețul de listare este rambursabil, de transport și de asigurare necesar taxele nu sunt rambursabile.

4.Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de returnare dacă plata integrală restituită.

Client Service

Oferim 7/24 serviciu, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați dacă aveți orice întrebare.Vom răspunde în termen de 12 de ore.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv, multumesc anticipat.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să vă rugăm să ne anunțați.Ta sfaturi constructive va fi propunerea noastră de a revizui și de a îmbunătăți.Am aprecia cu adevărat.

Transport

De obicei, ne-a trimis bunurile către China Post Air Mail gratuit, Iar timpul de livrare este de aproximativ 20-40days.

dacă doriți să modificați la primirea coletului ,vă rugăm să ne contactați pentru detalii de alte express,cum ar fi DHL,EMS, UPS, FedEx

EMS:Se ia, de obicei, de 5 până la 10 zile pentru a ajunge la adrese desemnate de către EMS.Și bunurile pot fi livrate la cele mai multe dintre țări și raionale .este sigur și rapid.

DHL: Se ia, de obicei, 3 - 6days pentru a ajunge la adrese desemnate prin DHL.Aveți nevoie pentru a plăti taxa de vămuire.Și noi nu percepe nici un tarif local.Avem, de asemenea, nu se percepe de la distanță district taxa de transport

China / Hong Kong Post Air Mail: este ieftin , Iar produsele pot fi livrate la cele mai multe dintre țări și raionale.este sigur și rapid, dar timpul de livrare va fi de 20-40days.

De transport de marfă de elementele de mai sus este doar pentru referință, nu este depinde de greutatea, dimensiunea de bunuri, și la distanță de orașul tău.Deci, vă rog, vă rugăm să ne contactați pentru exact marfă,vom încerca noastre cele mai bune pentru a reduce transportul cu tine.

Etichete: keycord, brand șnur, kpop șnur, drăguț șnur, cheie cu curea de gât, card curea de gât, frânghie de gât, lanyard personalizat, telefon mobil curea, landyard gât.

Numărul De Model cg-01
dimensiune 52.5*2.5CM
clip Detachable
Material Din Oțel Inoxidabil
Starea de brand nou
Locul de Origine China
Stil Sport
Ambalare Normal Sac
szie 21*1 inch
Nume De Brand hensongift
Tip Unisex
Cerere Mobil curea de IDENTITATE/brelocuri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Un PC Bărbați ASISTENTA Cheie Șnur Insigna Telefon Mobil Gât Curele de IDENTITATE Titularilor

Un PC Bărbați ASISTENTA Cheie Șnur Insigna Telefon Mobil Gât Curele de IDENTITATE Titularilor

Produse similare

Compara