Doamna Fete Gothic Lolita Rochie De Cosplay Costum Kawaii Zburli Alunecare Vintage Negru Kawaii Îmbrăcăminte Dulce Lolita Lolita Goth

Produs nou

In stoc

143.73lei

Adauga la lista dorintelor

Magazin de categorie

Puteți, de asemenea, ca Doamna Fete Gothic Lolita Rochie de Cosplay Costum Kawaii Zburli Alunecare Vintage Negru Descriere Produs Doamna Fete Gothic Lolita Rochie de Cosplay Costum Kawaii Zburli Alunecare Vintage Negru vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setare, tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real ar putea fi ușor diferite.

Vă rugăm să rețineți acest lucru este în Asia de dimensionare, mai mici decât vest-dimensiunea e.g.MAREA BRITANIE, SUA, AU.Vă rugăm să verificați măsurătorile cu atenție înainte de a face o achiziție.Vă rugăm să permiteți-2-4cm discrepanță din cauza diferitelor metode de măsurare.

Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune pentru a cumpăra, vă rugăm să furnizați înălțime și greutate, ne va recomanda o dimensiune adecvată.

Acest articol este pentru o rochie(fără bluză).

Material: sifon poliester

Culoare: negru

Marime:M, L.

Dimensiune reală Informație de Unitate:cm/inch, 1 inch=2.54 cm

[Size M , Lungime 93/36.6 , Bust 85-103/33.5-40.6, Talie 73-93/28.7-36.7, marea BRITANIE: 6-8 ]

[Size L , Lungime 96/37.8 , Bust 90-110/35.4-43.3 , Talie 78-98/30.7-38.7 , marea BRITANIE: 10-12 ]

SKU: 904-B807 PZ

Plata detalii Livrare Termeni de vânzări Despre noi Contactați-ne Plată de Plată

Vom accepta doar plata Paypal, rapid și în condiții de siguranță!

Am doar nava element la PayPal verificat adresa.

Plata trebuie să fie primite în termen de 3 Zile de la data achiziționării.Detaliile de livrare detalii Livrare

Timp De Livrare Diagramă

La NOI,produsele vor fi expediate prin ePacket metodă, Absolut în condiții de Siguranță!FIECARE PACHET AU NUMĂR DE URMĂRIRE.Va dura 7-12 zile lucrătoare de la data livrării.

În alte țări,punctul nostru va a sosit în țara dumneavoastră 30-45 de zile lucrătoare,de obicei timp de livrare cât mai jos și viteza de livrare depinde, uneori, post office, Prelucrare și poziția dumneavoastră.deci, prietenul meu, vă rog, așteptați elementul cu răbdare.Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Multumesc.

Temperatura de livrare este o estimare a atunci când vom încerca livrare a unui element pe baza în cazul în care este în rețeaua noastră.Această dată nu este garantat și va continua să fie actualizat, ca element deplaseaza la destinație.Data poate fi înainte, după, sau în aceeași zi ca Standard de Livrare și este actualizat bazat pe informații locale.Termeni de vânzări Termeni de vânzări

Element de localizare este la China, și ne-am făcut cruce air express.

Vă informăm că transportul maritim internațional de obicei dura mai mult decât piața internă, deoarece este bazat express service provider și vamale.

Toate elementele vor fi livrate în termen de 48 de ore de la primirea de plată.Vă rugăm să consultați tabelul de mai jos pentru a afla detalii nivel de servicii.

* Taxa de transport are inclusiv cele locale, predarea și taxa de ambalare.

* După ce ne trimite la articol, vom introduce numărul de urmărire pentru ebay

* Dacă elementul personalizat fiscal ,cumpărătorul ar trebui să plătească pentru asta .Despre noi Despre usWe sunt un profesionist la nivel mondial en-gros compania.Produse de înaltă calitate, preturi rezonabile, servicii excelente clientilor si un credit de încredere în picioare este tenet noastre.

Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați eBay magazin la "Favorite" lista.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da sau feedback-ul, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul ebay mesaj, va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore ( cu excepția weekend și de sărbători).

Timpul nostru de lucru pentru :luni-sâmbătă Dimineața de la 8:00 pana Seara la ora 6:00.

Dacă nici un răspuns în termen de 24 de ore, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail sau să încerce să ne contactați din nou.Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și bun venit înapoi.Contactați-ne contactați usIf are orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Va vom raspunde cat mai repede posibil.

Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore, vă rugăm să verificați spam în cutia poștală.Vă rugăm să ne contactați prin intermediul eBay Mesaj dacă NU ați primit un produs in 30 de zile, vom verifica cu post office, apoi retrimiteți sau de restituire orice element lipsă.

Noi nu va fi responsabil pentru livrare sau cheltuielile de asigurare suportate în revenirea elementul înapoi la noi.

Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, în mod normal, așa că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema.Am aprecia foarte mult

Feedback-ul dumneavoastră POZITIV.Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.multumesc

Etichete: cosplay kawaii, classic lolita, rochie loli, lolita, sirena de costume de baie, rochie gothic lolita, rochie goth, goth sus, rochie lolita, rochie punk.

Tema Colegiul, Gotic, Halloween, Noutate, Princess, Punk, retro
Caracteristici Curele
An de Fabricație 2020
rochie de lungime Genunchi Lungime
lungime maneca Fără mâneci
Ingrijire Haine Mașină De Spălat
Grafic De Imprimare No
Gen Femei
Decolteu gât pătrat
Stil Rochie De Bal
Sezon Toamna
Maneca Tip Strappy Sleeve
Culoare negru
Curea Tip Curea Larga
Material Poliester
Accente Zburli
Origine NC(de Origine)
Vintage Da
Model Florale
Tesatura Tip Sifon
Departamentul Femei
dimensiune tip Petites
Țara/Regiunea de Fabricație China
MANUAL No
personalizate No
Ocazie Petrecere/Cocktail

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Doamna Fete Gothic Lolita Rochie De Cosplay Costum Kawaii Zburli Alunecare Vintage Negru Kawaii Îmbrăcăminte Dulce Lolita Lolita Goth

Doamna Fete Gothic Lolita Rochie De Cosplay Costum Kawaii Zburli Alunecare Vintage Negru Kawaii Îmbrăcăminte Dulce Lolita Lolita Goth

Produse similare

Compara