12x12W 6 in1 RGBWA UV Led Lumini de Par tv cu Par Led Cu dmx512 Control Reflectoarelor DJ Proiector de Perete de Spălare de Iluminat Lumina de Scena

Produs nou

In stoc

137.41lei

Adauga la lista dorintelor

Guangzhou Aicheng Technology co.Ltd.este un profesionist de întreprindere de producție, suntem de colectare de R&D, producerea si comercializarea.Deoarece compania a fost fondată în guangzhou, China, suntem concentrat pe cercetare independente, dezvoltarea și producția de produse de iluminat LED și echipamente.

Principala gama de produse de iluminat în această societate a fost inclus: Plastic PAR lumina, în mișcare cap lumina, mașină de spălat de perete, exterior impermeabil PAR lumina, COB, și un client preconcert dezvoltare pentru iluminat comercial produs.

Compania noastră oferă o varietate de produse care pot satisface variate cereri.În prezent, produsele companiei au fost exportate în Europa, America, Australia, Orientul Mijlociu, Africa și așa mai departe, care a fost mai mult de 120 de țări și regiuni.Vă rugăm să ne cerințele dumneavoastră și vom avea cu siguranță un preț satisfăcător și produse de înaltă calitate pentru tine.

1. Q: te-o fabrică sau societăți comerciale?

A: Suntem un producător de profesionist etapa de iluminat.

2. Q: Unde este o fabrică?Cum pot vizita acolo?

O: fabrica Noastra este situat în Guangzhou City, Provincia Guangdong, China, aproximativ 25 de minute de Aeroportul Baiyun .Toți clienții noștri, de acasă sau de peste mări, sunt călduros bun venit să ne viziteze!

3. Î: Cum pentru a obține lista de preturi?

O: Pls e-mail sau apel ,la noi cu elemente de numele pe care doriți, împreună cu datele tale(nume,detalii, adresa,telefon,etc), va vom trimite la tine asap.

4. Q: ai certificat?

A: Da, putem oferi CE/ROHS/FCC certificate pentru cerințele dumneavoastră.

5. Q: care este metoda de transport maritim și deliery timp?

A: produsele Noastre pot fi livrate pe Mare, prin Aer sau prin Express.Ce metodă să fie utilizată se bazează pe greutatea și dimensiunea pachetului și cu luarea în considerare a clientului requirements.By mare: 20-40 de zile.

6. Q: Pot folosi propria mea expeditor pentru transport produse pentru mine?

A: Da, dacă aveți propriul dvs. de expeditor în Guangzhou sau peste tot în China, putem livra marfa la expeditor și să-ți navă expeditor la produse pentru tine.Și atunci nu va mai trebui să plătească taxe la noi.

7. Q: care este metoda de Plata?

A: putem accepta T/T, Western Union sau vizitați o fabrică în Numerar ca metoda de plata, 50% depozit înainte de producție, echilibrul înainte de livrare

8. Q: Cum de a plasa o comanda?

A: vă rugăm să vă Rugăm să ne spuneți ce căutați prin e-mail sau telefon, va vom confirma PI cu prețul total.Ne-am dori să știu mai jos: Livrarea de informații-numele companiei, detalii, adresa, telefon, destinație, mod de transport ; informații despre Produs: element de număr, dimensiune, cantitate, logo-ul, etc.

9. Q: Cum se fabrică ceea ce privește controlul de calitate?

O: Calitatea este o prioritate.GAGA oamenii de Lumină Plăti întotdeauna mai mult pentru calitate controlul de la început până la sfârșit.De asemenea, oferim 1 ani garanție pentru toate produsele noastre.

Etichete: cablu dmx lumini, minge disco, dmx led, Panou led 220v, led mini spot, king kong jucărie, control dmx, gu10 par20, IP65, oglinda tinuta.

Sursa De Lumina xing jing RGBWA UV
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare
Nume De Brand aicpose
Canal 6/10CH
Certificare CE, FCC, ROHS
Putere De Intrare in put and output
Putere 90, 90W
Numărul De Model 12x12w RGBWA UV 6in1 LED Par Light
Control DMX512, Master-Slave Control, self-propelled...
Origine NC(de Origine)
Cablu De Alimentare US / EU / AU / GB cable
Ocazie Scena profesionist & DJ
Tensiune 90-240V, 110V-230V, 50 / 60Hz
Stil Lumina de Scena DMX

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

12x12W 6 in1 RGBWA UV Led Lumini de Par tv cu Par Led Cu dmx512 Control Reflectoarelor DJ Proiector de Perete de Spălare de Iluminat Lumina de Scena

12x12W 6 in1 RGBWA UV Led Lumini de Par tv cu Par Led Cu dmx512 Control Reflectoarelor DJ Proiector de Perete de Spălare de Iluminat Lumina de Scena

Produse similare

Compara