Dual USB 4.8 O Brichetă Impermeabil Universal Auto Motociclete Încărcător Brichetă Prize Dual USB Încărcător Comutator ON/Off

Produs nou

In stoc

43.68lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristici:

4.8 Un dual USB de încărcare rapidă

Cu dual USB 2.4 a și 2.4 Unei prize de putere, acest incarcator auto adaptor poate încărca două dispozitive în același timp și să ofere o mai rapidă viteză de încărcare pentru telefoane mobile decât tradiționale de 2.0 O masina încărcătoare.

Display colorat

Cu culoarea de afișare tensiune și de înaltă tensiune de avertizare, se poate afișa rata de încărcare a acumulatorului auto în timp.În plus, switch-ul poate comuta liber modul de afișare și porniți/off, atunci când nu este în uz.

Protecție multiplă

Oferă șase tipuri de supracurent, supraîncărcare, de peste taxe, scurt circuit, tensiune de peste si peste de protecție termică, DIY adaptor de încărcare auto cu cip inteligent pentru încărcare și descărcare de control.Atunci când tensiunea de intrare depășește 14,6 V, indicatorul luminos de culoare roșie este aprins.Ea nu se poate face upgrade numai eficiența de încărcare, dar, de asemenea, proteja de echipamente digitale.

De înaltă calitate a construi

Actualizat tehnologie de încărcare evită supraîncărcarea pentru a proteja telefoanele mobile sau alte dispozitive digitale, de înaltă calitate, corp din plastic asigură că elementele sunt rezistente la uzură și stabil; un fix capacul de protecție de pe USB port de ieșire poate preveni USB încărcător de stropire.

Gamă largă de utilizări

Acest USB încărcător auto poate fi instalat pe orice 12V-24V de vehicule, cum ar fi masini, motociclete, nave, UTV, SUV, RV, iahturi, etc. ; Poate fi inteligent compatibil cu mai multe dispozitive în același timp, cum ar fi telefoane mobile, tablete, camere video, GPS și alte dispozitive digitale.

Caietul de sarcini:

Tip de element: Auto Dual USB Priza

Material: Plastic + componente electrice

Cantitate: 1 buc

Culoare: Negru

Curent de ieșire USB: 4800mA

Tensiune de intrare: 12V/24V

Tensiune de ieșire: 5V

Element dimensiune: 5.0*3.68*2.85 cm/1.97*1.45*1.12 inch(L*W*H)

Element greutate: 32g/1.13 oz

Pachet:

1*Auto Dual USB Priza

Etichete: xr iphone ciri caz.

Tip USB de Încărcare Echipament de
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Dual USB 4.8 O Brichetă Impermeabil Universal Auto Motociclete Încărcător Brichetă Prize Dual USB Încărcător Comutator ON/Off

Dual USB 4.8 O Brichetă Impermeabil Universal Auto Motociclete Încărcător Brichetă Prize Dual USB Încărcător Comutator ON/Off

Produse similare

Compara