Sueea® Bijuterii De Depozitare Pliabil Carte Album Cercei Colier De Lanț De Inele Display Stand Portabil De Ambalare Suportul De Colectare A

Produs nou

In stoc

24.52lei

Adauga la lista dorintelor

Bucurați-Vă De Bijuterii Transparente De Depozitare De Carte

➣ Acest transparente bijuterii de depozitare de carte este un cadou minunat pentru toată lumea.Potrivit pentru cele mai multe tipuri de inele, cercei, coliere.Este perfect pentru a aluneca în valiză sau geantă dacă doriți să efectueze, atunci când călătoriți sau locuiesc departe de casa!

Îmi place ideea foarte mult.Dimensiunea de o carte, așa că se potrivește în geanta mea cu ușurință și deține toate bijuteriile mele.

- Monica, De Ce Să-L Aleagă

✔️ Mare capacitate, poate deține 240 de perechi de cercei.

✔️ Preveni oxidarea și decolorarea cercel.

✔️ Portabil si usor.Doar pune-l în geantă.

✔️ Cadou minunat pentru prieteni și familii.

Caracteristici Principale

► 【ÎNALTĂ CALITATE】

Plastic PVC făcut zip pungi sunt mai puternic, robust și durabil decât în mod normal pungi de plastic, greu de a fi rupt.

► 【DE ÎNCREDERE ȘI CONVENABIL

Speciale de design de carte poate proteja de bijuterii și păstrați-l regulat.De a face orice știfturi sta departe de cercei pe pagina opusă și pentru a evita riscul de a le zgâria.

Doar pune-l în geantă.

Perfect pentru a păstra toate dvs. de iubit cercei organizat și frumos afișate atunci când călătoresc, fac cumpărături și mai mult.Face un companion de călătorie perfect, în zilele de sărbătoare.

► 【MARE CAPACITATE】

Transparente de depozitare de carte primirea capacitate de 240 de sloturi pentru carduri, suficient pentru utilizarea de zi cu zi.

► 【APLICAREA PE SCARĂ LARGĂ】

În principal, posibilitatea de a colecta inele, cercei, coliere.Încă mai poți potrivit sine interes hobby, pentru margele, nasturi, suveniruri, monede angajează inductiv asamblare.

Doriți să păstrați-le pentru o lungă perioadă de timp, sunt sigur că acest lucru va fi o alegere bună pentru tine, de asemenea, este un cadou minunat pentru prieteni și familii.Caietul de sarcini

Ingredientele Produselor

Plastic

Transparente de Depozitare de Carte Primirea capacitate

240 sloturi pentru carduri

Greutate Pachet

150 g

Dimensiunea Pachetului

20 x 13 x 2 cm

Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Etichete: pentru inel femei, toaletă sistemelor de încălzire, suport, carte de culoare, arta sta, dessin carte de colorat, bookend, els cărți, bibliotecă de cărți, bulgari bijuterii pentru femei, 3mm cauciuc.

Tip De Produs Pungi De Cadouri & Titularii
Tip de en-Gros No
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand isfriday
Setați Tipul No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Sueea® Bijuterii De Depozitare Pliabil Carte Album Cercei Colier De Lanț De Inele Display Stand Portabil De Ambalare Suportul De Colectare A

Sueea® Bijuterii De Depozitare Pliabil Carte Album Cercei Colier De Lanț De Inele Display Stand Portabil De Ambalare Suportul De Colectare A

Produse similare

Compara