UGI Plin de Acoperire Ecran Protector de Sticlă Securizată Clar 9H Pentru Motorola Moto G 5G G8 G9 Plus JOC de Putere Sticlă de Protecție Față de Film

Produs nou

In stoc

9.12lei

Adauga la lista dorintelor

UGI 1-3PCS Plin de Acoperire Ecran Protector Sticla 9H Pentru Motorola Moto G 5G 8 9 Plus JOC de Putere Sticlă de Protecție Față de Film

Caracteristici:

▶ Tip: chenar negru ecran de mătase temperat film

▶100% Brand Nou,De Înaltă Calitate,Confortabil Sentiment Tactil.

▶3D Curbat Acoperire Completă:Complet Protecție,

▶Ultra subțire: 0.33 mm super-subțire protector oferă o adevărată senzație de atingere și de înaltă sensibilitate, cu promisiunea inițială de înaltă răspuns senzație de atingere, fără nici o interferență.Ultra clar 99% Mare Transparență oferă de înaltă definiție clară vizualizare.

▶Anti-zgariere 9H duritate: suprafața protector are o duritate de 9H, de trei ori mai puternic decât în mod normal, COMPANIE de film.

▶Atingere delicata: protector este acoperit pe spate cu un puternic adeziv din silicon care face instalarea ușoară și acordă filmul ferm astfel încât să nu afecta ecranul tactil este sensibilitatea.

▶Acoperire Oleophobic: protector are o acoperire oleophobic ce previne amprentele digitale și alte impurități și face film ușor de curățat.

▶Anti-Shatter Film: Dacă rupt, protector se rupe în bucăți mici, care nu sunt ascuțite, făcându-l mai sigur decât alte produse din sticlă.

Modele compatibile:

▶Pentru Motorola Moto G 5G Plus

▶Pentru Motorola Moto G8 G8 Plus G8 JUCA G8 Putere

▶Pentru Motorola Moto G9 G9 Plus G9 JUCA G9 Putere

De ce ne alegeti pe noi?

Compania avantaj:

1. Suntem o companie cu idei moderne de integrare R&D, proiectare, producție și vânzări.Avem un design excelent echipe din Paris, new york, hong kong și ShenZhen.Avem cele mai avansate echipamente și linii de producție, care includ stricte de calitate sistem de control pentru a se asigura de înaltă quelity produs..

2. Produsele noastre au trecut certificare UL în Statele Unite ale americii, CSA certificare în Canada.Avem alsolute încredere pentru a menține produsul nostru de siguranță.

3. vom accepta rambursare fără condiție în termen de 100 de zile.Oferim, de asemenea, 3 ani garanție.

Povestea De Brand:

UGI® este o foarte inovatoare 3C brand de produs, lupta pentru produs excelent experiență și experiența clientului pentru clienții noștri respectate.Suntem buni la a asculta la fiecare feedback-ul clienților, îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor noastre.

Etichete: moto g9 plus ecran protector, caz moto g9 juca, moto g 5g plus, motor tester de presiune, sticla temperata pentru samsung galaxy s a21, g9 juca caz, caz motorola moto g 5g plus, 9x lite sticlă, telefon mobil protector, acer proiector de control de la distanță.

Tip Față De Film
Compatible3 Pentru Motorola Moto G9 Plus JOC de Putere
Caracteristici Clar, Sticlă Călită
Protecție Ecran Complet Acoperire
Duritate 9H
Nume De Brand UGI
Compatibil Marca Motorola
compatible2 Pentru Motorola MOTO G8 Plus Joc de Putere
compatible1 pentru Motorola Moto G 5G Plus
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

UGI Plin de Acoperire Ecran Protector de Sticlă Securizată Clar 9H Pentru Motorola Moto G 5G G8 G9 Plus JOC de Putere Sticlă de Protecție Față de Film

UGI Plin de Acoperire Ecran Protector de Sticlă Securizată Clar 9H Pentru Motorola Moto G 5G G8 G9 Plus JOC de Putere Sticlă de Protecție Față de Film

Produse similare

Compara