Escalus 2019 Pur Magnetice Cupru Tri-Color Vindecare Brățară Pentru Sănătatea Femeilor De Moda Doamnelor Elegante Și Stilate De Bratari

Produs nou

In stoc

45.55lei

Adauga la lista dorintelor

Terapia magnetică a fost folosit de ani de zile pentru a ajuta la atenuarea durerii, reduce inflamatia, și de a îmbunătăți circulația sângelui.

Este, de asemenea, a fost folosit pentru a reduce stresul și anxietatea, pentru a îmbunătăți somn, și de a spori echilibrul general și starea de spirit.

Presetate De Transport Gratuit, În Condiții De Siguranță .Eficient !

Total Gauss Putere de Magnet: 6000 gauss, Numărul de Magneți: 6

1. Ce este Terapia Magnetică?

Terapia magnetică se bazează pe teoria că, atunci când sunt livrate direct la corpul câmpurile magnetice pot stimula vindecarea dintr-o gamă de probleme de sănătate, Deși mențiunile de sănătate includ tratamentul sclerozei multiple, fibromialgie, artrita, insomnie, inflamații, și chiar cancer si boli de inima, există puține dovezi științifice pentru magnetic therapyrsquos eficacitatea.

2. Cum ne bratari Magnetice de Muncă?

Magnetic teorie se învârte în artere în jurul încheieturii mâinii, care magneți îmbunătăți circulația oferă organismului mai multe substanțe nutritive de care acesta are nevoie de sânge, îmbunătățirea stării de sănătate în mod natural

Magnetic funcția:

Efecte pentru sistemul nervos

Efecte vas de sânge de sistem

Efectele de câmp magnetic pentru o funcție de imunitate

Efectele de câmp magnetic pentru activitatea enzimei

3. Are eficacitatea bratara varia în funcție de dimensiunea de design?

. Chiar dacă la dimensiuni și forme de bratara varia, eficacitatea rămâne aceeași ca neodim în fiecare brățară în jurul valorii de 2500 Gauss. (Gauss este o unitate de măsură ale câmpului magnetic)

4. Pot folosi magneți jurul meu calculator și alte echipamente electronice?

Magneții pot fi folosite în jurul calculatorului și a altor echipamente electronice de birou cu grijă.Nu așezați magneți direct de pe calculator.Nu lasa magneți vină în contract cu cărți de credit sau alte carduri care folosesc o bandă magnetică pentru scanare, casete video, sau calculator, dischete,etc.

5. Orice efect secundar?

. Terapia magnetică este foarte sigur.Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a confirma că câmpurile magnetice statice nu prezintă riscuri pentru sănătate, la toate.Fără complicații au fost raportate cu utilizarea corectă a acestuia.

Transport

Transportul este gratuit,va vom trimite prin 9gaguri.ro standard de transport maritim de cele mai multe ori,și au nevoie de aproximativ 9-30 zile lucrătoare pentru a obține în mână pentru Europa de Țară ,în alt loc despre 15-45 de zile lucrătoare.Dacă doriți alte mai rapid mod expres,pls nu ezitați să ne contactați.vom face tot posibilul pentru a oferi servicii perfecte.

Timp De Transport Maritim

Timp de manipulare: 2 zile lucrătoare

Timp de livrare: 8-15 zile lucrătoare

A-ți întări sistemul imunitar și crește nivelul de oxigen.

De a îmbunătăți sistemul imunitar și sistemul de apărare.

Bijuterii De Întreținere

Evita orice contact cu comestice,parfum,gel de păr etc aciditate substanță ,bijuterii va dispărea Ia oprit atunci când înot ,pentru că va fi oxidat dacă atingeți cu clor în piscină scoate atunci cand transpiri mult, nu va fi o reacție chimică care duce la punctul negru a apărut.

Procesul De Cumpărături

Feedback-Ul Dvs. Pozitiv

Retrimite sau de Restituire

1. Mai sus, data de livrare Este numai pentru referință, uneori, va fi amânată de Sărbători, Festivaluri, Vreme Rea, Vamale, Etc.

2. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vă Mulțumesc !

La Magazinul nostru, satisfactia clientilor este pe primul loc: a Verifica afară ce spun clienții noștri în feedback-ul nostru rating!Cu toate acestea, în cazul în care nu a căzut nemulțumiți de produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne e-mail de pe 9gaguri.ro mesaj.Vom rezolva 100% de toate disputele, răspunzând la toate întrebările și cererile în termen de 24 de ore, și o garanție că ambele părți vor fi fericiți și mulțumiți.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

1.En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care doar durează 7-15 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 2.Cum pot urmări coletul meu?Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 3.Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: xr phone case necklace rose.

Lățime 9.5 mm
Stil Clasic
Nume De Brand Escalus
Numărul de Magnet 6PCS
Forma\model Runda
Compatibilitate Toate Compatibile
Numărul De Model MBG225
Material Metal, Cupru
Gen Femei
Funcția Tracker De Fitness
Metale De Tip Cupru
Placare De aur-culoare
Function1 De a promova circulația sanguină
Origine NC(de Origine)
Setarea Tip Nici unul
Ocazie Aniversare, Logodna, Cadou, petrecere, Nunta
Bratari Tip Brățări
Greutate 37g
Fine sau de Moda Moda
Function3 pentru artrita
Function2 Elimina durerea
Grosime 3.5 mm
Diametru 80mm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Escalus 2019 Pur Magnetice Cupru Tri-Color Vindecare Brățară Pentru Sănătatea Femeilor De Moda Doamnelor Elegante Și Stilate De Bratari

Escalus 2019 Pur Magnetice Cupru Tri-Color Vindecare Brățară Pentru Sănătatea Femeilor De Moda Doamnelor Elegante Și Stilate De Bratari

Produse similare

Compara