Remington MB4130 Electric de Ras aparat de Ras Barba Șeful Sytler Reîncărcabilă 13 Lungime Ajustări Funcție de Blocare Trimmer de Precizie

Produs nou

In stoc

190.33lei

Adauga la lista dorintelor

REMINGTON BARBA ȘEFUL TUNS PROFESIONAL MB4130

Descriere Produs

- Barba Șeful PRO este perfect pentru cei care sunt grave, despre cotitură capete.Cu lamele acoperite cu titan care sunt de 300%* mai greu decât lame din otel inoxidabil, acest trimmer oferă un mod rapid și chiar de sosire.

- Cu OptiAngle design pentru confort și control maxim, cu manipularea superb, alunecă de-a lungul conturul feței cu totală lipsă de efort.Fără fir pentru ușurința de manipulare, se oferă până la 50 de minute de litiu alimentat de timp a alerga.

- Treisprezece pre-set lungime setări vă permit să schimbați cu lungimea de taiere de tuns pentru a se potrivi stilului dumneavoastră.Aceste setări includ 0,4 mm și 1mm atunci când se utilizează lama singur, ideal pentru modelarea precisă și tunderea.După ce atașați pieptene, setările variază de la 1,5 mm-18mm, astfel încât indiferent de stilul dvs. puteți găsi ideal tunderea lungime pentru a realiza aspectul dorit.Acest model Profesional include, de asemenea, suplimentare micro miriște setările de 2 și 2,5 mm pentru a oferi un plus de aproape rezultate.

- Realizarea de bine îngrijit părul facial nu a fost niciodată mai ușor datorită la Remington Barba Seful Profesional; soluția ideală pentru omul modern, care vrea să dețină acest moment și de a lua controlul complet al lui stil.

-Captura trim lame - eficiente de ras.Până la 50 de minute de funcționare fără fir - de litiu de alimentare. 13 setări de lungime de tăiere.

-Non-alunecare mâner.Strat de titan de lame.Optiangle tehnologie - confort și control deplin.Blocare lungimea de pieptene.

-Timp de incarcare: 4h.Indicatorul de încărcare.Putere: baterie și alimentare.Gama de lungime de tăiere: 0.4 - 18 mm.

-Capac pentru tunderea parului din nas si urechi: nu.Funcții suplimentare: blocarea setărilor de tăiere, capacitatea de a se spală sub apă

Vizitele la frizer sunt un ritual placut de fiecare om modern, și ce s-ar întâmpla dacă această plăcere a fost disponibil în fiecare zi, fără a fi nevoie să plece de acasă?Preia controlul de stil și de a crea un profesionist barba styling cu barba șeful Pro tuns barba.

Lamele acoperite cu titan

Frizerul acesta este cel mai profesionist în intervalul Remington, perfect pentru cei care doresc cu adevărat pentru a obține un aspect ochi-prinderea.Cu lamele acoperite cu titan, care sunt de 300% * mai greu decât oțelul inoxidabil, acest cutter oferă un mod rapid și chiar de sosire.

Tăietură curată

În Plus, cu inovatoare CaptureTrim tehnologie, forma și tunde barba la perfectiune cu aceste bine ascuțit și lame zimțate, care oferă o mai curat, mai eficient taie Astfel încât să puteți avea control total de stilul tau, ca un adevărat profesionist frizer.

O chestiune de lungime

Sa treisprezece poziții presetate vă permit să reglați lungimea de taiere pentru a se potrivi stilului dumneavoastră.Aceste setări includ 0,4 și 1 mm lungime, cu lama numai, perfect pentru precizie se rade și ornamente.Când introduceți pieptene, lungimea variază de la 1,5 la 18mm, astfel încât indiferent de stilul tau, vei gasi perfect tăiat lungime pentru a realiza aspectul dorit.Acest pro model dispune de asemenea de 2mm si 2.5 mm mm ajustări pentru a oferi incredibil de aproape rezultate.

Baterie cu litiu

De litiu baterie oferă până la 50 de minute de fără fir utilizare.În plus, acesta poate fi utilizat cu cablu.

Etichete: pește racleta, aparat de ras, kemei, card micro sd, aparat de ras de ras, remington părul de pe corp, remington, Remington 870, duza remington hc5150, masina de ras.

Timp pentru a pieței 2018
Timp De Încărcare Completă 240 de minute
Tip De Produs beard trimmer
Sită De Protecție Acoperă No
indicator de încărcare Există
Numărul de Lame 1 Lama
Origine NC(de Origine)
Modul De Spălat Nu se spală
Nume De Brand remington
Utilizare Fir-Wireless
Complet lavabil No
Specificațiile bateriei Li-Ion
Cu dispozitivul de tundere No
Durata de utilizare 50 de Minute
dimensiune 21 x 12 x 8 CM
Putere Tip Baterie Reîncărcabilă/Electric Atât Locul De Muncă
Utilizarea De Energie Electrică Există
Utilizare Umedă No
Certificare CE
Tensiune Global Universal(100-240V)
Timp De Utilizare 50 de minute
Utilizarea Fata
Parul Tuns No
Tip De Element Aparat De Ras Electric
Numărul De Model MB 4130
Gen De sex masculin
Timp de încărcare 5h
Rapid timp de încărcare No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Remington MB4130 Electric de Ras aparat de Ras Barba Șeful Sytler Reîncărcabilă 13 Lungime Ajustări Funcție de Blocare Trimmer de Precizie

Remington MB4130 Electric de Ras aparat de Ras Barba Șeful Sytler Reîncărcabilă 13 Lungime Ajustări Funcție de Blocare Trimmer de Precizie

Produse similare

Compara