XL stil Universal Turbo Culoare de Sunet Auto toba de Eșapament Țeavă de Eșapament Fluier Simulator de Masina de Tuning Turbo Whistler

Produs nou

In stoc

38.60lei

Adauga la lista dorintelor

Universal Turbo Culoare de Sunet Auto toba de Eșapament Țeavă de Eșapament Fluier Simulator XL Masina de Tuning Turbo Whistler

Caracteristici

- A făcut lumină în greutate aluminiu Prelucrate CNC din 6061 T-6 Aluminiu

- 1" toba de eșapament sfat pentru cel mai bun efect OEM (tobă de Eșapament)

- Instala pe piața pieselor de schimb toba de eșapament, Catback, Axleback toba acesta nu va produce nici un sunet.

- Ușor de instalare

- Universal se potrivește pentru cele mai multe masini w/ O DIRECT OEM - Tobă de Evacuare, nu se potrivește cu COTUL tobei de eșapament.

Caietul de sarcini

- Material: Aluminiu

- Culoare: Rosu, Negru, Albastru, Auriu, Argintiu

- Marime: XL

- Marimea XL este potrivita pentru deplasarea de 2.4 sau mai mult, și conducta de evacuare diametru este 56-85 mm

Caietul de sarcini (fluier calibru): mărită cu diametrul de 31 MM diametru exterior 35 mm

Pachetul Inclus

1 x Turbo Simulator de Sunet Fluier

Notificare:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini. 2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.Vă mulțumesc!

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: sunet de evacuare, turbo tobei de eșapament de sunet, detector de radar, flacără., fake turbo fluier, turbo sunetul tobei de eșapament, toba de eșapament sunet turbo, toba de sunet, sunet turbo, sunet turbo whistler a tobei de eșapament.

Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

XL stil Universal Turbo Culoare de Sunet Auto toba de Eșapament Țeavă de Eșapament Fluier Simulator de Masina de Tuning Turbo Whistler

XL stil Universal Turbo Culoare de Sunet Auto toba de Eșapament Țeavă de Eșapament Fluier Simulator de Masina de Tuning Turbo Whistler

Produse similare

Compara