Fluture De Sus Men Style Femei Pulovere Privat Coreean Treninguri O-Gat Maneci Unisex Scurte Moda Dropshipping T-Shirt Priva

Produs nou

In stoc

35.81lei

Adauga la lista dorintelor

Despre livrare:

1. Globale de transport (cu excepția speciale țări)

2. După plasarea comenzii, vă rugăm să acorde o în timp.Asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și numărul dvs. de telefon mobil este corectă.Comanda va fi livrată la adresa de livrare ai plasat comanda, iar telefonul mobil trebuie să fie ținute deschise, astfel încât express va livra la tine cât mai repede posibil.

3. Imaginea afișată nu este un element real și este numai pentru referință.

4. Serviciul timpul de transport este oferit de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători.Timpul de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit bunurile în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Platforma noastra va face cu ea cât mai curând posibil pentru a vă ajuta să urmăriți-l.Scopul nostru este satisfactia dumneavoastra!

Reveni&service

1. De la data primirii express, aveți o platformă pentru a garanta satisfactia ta cu bunuri și servicii de returnare.Dacă dețineți element pentru mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat a fi fost folosit, și nu ne vom întoarce sau de restituire pentru tine.Nu există excepții!Costul de transport pentru retur vor fi suportate de către noi.

2. Pentru produse și servicii și de livrare expres, vă pot da feedback-ul clienților noștri servicii în timp, și serviciul nostru clienți vă va ajuta să rezolve problema cât mai repede posibil.

3. Va vom returna integral suma licitată după primirea elemente originale și de ambalare, inclusiv toate componentele și accesoriile, și atât cumpărătorul, cât și vânzătorul va anula tranzacția de la 9gaguri.ro.Sau, puteți alege să înlocuiți.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Dacă ne lăsați feedback-ul pozitiv, ne-ar aprecia.Putem prezenta cupoane pentru membrii noștri, vechi și membrii pot primi cupoane de la serviciul nostru pentru clienți din timp în timp.Ne rugăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem îmbunătăți satisfacția dumneavoastră.Dacă nu știm, este imposibil de a rezolva problema!Vă mulțumim pentru a face afaceri cu noi!

Etichete: brand trening, tricou maneca fluture, culoare maneca fluture, trening bumbac, femeia haine maneca fluture, maneca fluture etsy, maneca fluture feminin, oamenii, femei rochie maneca fluture, trening alb.

Locul Original China
Model Tip Elemente din china
Sezon China
lungime maneca China
Maneca Stil Regulat
Gen China
Tip De Element China
Origine NC(de Origine)
Aplicabile Faptei Excursie
Stil stil chinezesc
Aplicabile Sezon Primavara
Topuri De Tip China
Tesatura Tip Batic
Cu glugă Da
Calitate China
Lungime maneca(cm) Plin
Material BUMBAC
Guler O-Gât

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Fluture De Sus Men Style Femei Pulovere Privat Coreean Treninguri O-Gat Maneci Unisex Scurte Moda Dropshipping T-Shirt Priva

Fluture De Sus Men Style Femei Pulovere Privat Coreean Treninguri O-Gat Maneci Unisex Scurte Moda Dropshipping T-Shirt Priva

Produse similare

Compara