Designer print din piele de aligator geantă de umăr acrilice lanț totes geantă de mână de femei orange lambouri crossbody sac de mesager

Produs nou

In stoc

106.43lei

Adauga la lista dorintelor

foarte Înaltă Calitate, Moda cele mai Noi Stiluri, Competitive fabrica Pric e.

Dragi prieteni, vă Rugăm să verificați dimensiunea diagramă în primul rând înainte de a vă sunt pe cale de a plasa o comanda.Ne exprimam speranta vă puteți cumpăra haine care se potrivesc complet.Vă urez spor la cumpărături!Produse de calitate, un serviciu Bun!Întotdeauna și pentru totdeauna!!! 1. Din cauza diferitelor metode de măsurare, măsurare permite 2-3 cm de eroare, acest lucru nu este o problemă de calitate. 2. Culoarea hainelor pe motiv de lumina pot fi diferite cu originalul primar, produs unic în natură prevalează...............

Despre noi

Suntem o fabrica specializata in productia de geantă de mână de femei din china,Toate elementele produse de fabrica noastra.Am accepta cu Amănuntul,en-gros,Picătură de transport maritim aici,atunci când alegeți-ne,vom încerca noastre cele mai bune servicii pentru tine.Avem doar un singur magazin de pe 9gaguri.ro,vă Rog să vă Amintiți și colecții magazinul nostru (FEIN&CICI), să fie atent pentru unii falși vânzători.Avem de a face doar cu renume handicap, odată ce am găsit rău de credit cumpărători sau tentativă de fraudă,vom adăuga la lista neagră și să raporteze.

Elementul de vanzare se vinde cu prețul real și mai puțin peofits.Cupoanele vor fi trimise pe 1 zi a fiecărei luni, la doar 100 de bucăți,vă rugăm să ia în timp.Veți obține un preț bun dacă faci patul ordine.

Transport

Transport la nivel mondial poate fi urmărită cu număr de urmărire.Vă recomandăm 9gaguri.ro Serviciu de transport maritim,este mult mai rapid și în condiții de siguranță.Noi, de obicei, nava comanda dvs. în termen de 48 de ore după ce primim plata.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, de obicei dura 10-30 de zile prin poștă(9gaguri.ro Standard de Transport maritim,epacket,china post air mail, etc).Pachetul de Obicei nu vamal problema cu e-mail regulat.Dacă ai cumpăra de înaltă valoare element și selectați rapid de transport maritim(DHL,EMS Aramex etc), din cauza politici diferite în diferite țări,ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător.Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind urmărire number:global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860688.0.0.Wf3gB5 .La standed de transport (9gaguri.ro Stand de Transport maritim,China Post,Epacket) pachet limita de Greutate de 2 kg,Dacă scopul tău în greutate mai mult de 2kg,ne va livra cu mai multe pachete.Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, dar încă nu a primit element, vă rugăm să ne contactați și noi vă va ajuta să se extindă de Protecție momentul comenzii .

Notă:vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de a face comanda,odată ce elementul a fost expediat nu putem schimba adresa.

Retur garantat

Dacă nu este mulțumit cu elementul,vom accepta retur element de rambursare.Dacă doriți să modificați dimensiunea și culoarea,vom accepta retur pentru schimbare.Dacă produsul are probleme de calitate,acceptam retur pentru rambursare sau o parte rambursare.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide disputa și nava înapoi la Articol

Feedback: vă Rugăm să ne contactați IMEDIAT dacă nu este mulțumit cu comanda,va Vom oferi cele mai bune servicii nostru până când sunteți mulțumit!Dacă sunteți mulțumit cu obiectele, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele, ca o încurajare.

Etichete: mui femei geanta, geanta design de lux femei geantă de mână, geantă de mână, geanta chanel, geanta lv, geanta femei, femei genti femei genti geanta de umăr, geantă de umăr, sac principal femm, Geanta.

Duritate Moale
Tipuri de saci Umăr & Crossbody Genti
Material Principal PU
Gen Femei
Tip De Închidere Capac
Materiale De Captuseala Poliester
Ocazie Versatil
Model Tip Solid
Forma Ghiozdane
Stil Moda
Nume De Brand fein&cici
Origine NC(de Origine)
Numărul de Mânere/Curele Două
Tip De Element Genți de mână
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Designer print din piele de aligator geantă de umăr acrilice lanț totes geantă de mână de femei orange lambouri crossbody sac de mesager

Designer print din piele de aligator geantă de umăr acrilice lanț totes geantă de mână de femei orange lambouri crossbody sac de mesager

Produse similare

Compara