Eco-prieteni Timbru Stencil Card de Crăciun, Evenimente Sportive Hârtie de Culoare de Etanșare de Timbru pentru Anul Nou Scrapbooking Album Foto

Produs nou

In stoc

2.87lei

Adauga la lista dorintelor

DIY Cadru Metalic de Taiere Moare de Timbru Stencil Card Albumul Album de Relief Șablon de Șah Model de Culoare de Hârtie pentru Cadouri Decor

Caracteristică:

Cuțit mucegai/Hârtie tăiat card:

1. Matrite de a crea incredibile forme, ceea ce face unic de design de hârtie, perfect pentru precizie decuparea fotografiilor, sau stratificare pentru a crea efecte 3D uimitoare.

2. Din otel carbon, excelent și delicat manopera costum pentru matrite embosare, taiere precisa, album frontiere, de a face felicitari, timbre, etc.

3. Costum pentru a face carduri pentru a celebra diferite ocazii, și perfect tăiat mor design este folosit pentru a decora capodopere de artă de hârtie sau invitatii de nunta!

4. Pentru a face obiecte decorative, cu rafinat tăiate și forma perfecta.Moare de tăiere "punch" sau taie forme din diverse materiale, inclusiv hârtie, carton, carton, hârtie de specialitate, etc.

5. Imaginație nelimitată de spațiu este potrivit pentru cultivarea copii lui hands-on abilitate.

Hârtie de culoare:

1. Produsele sunt la modă, unic și de înaltă calitate.

2. Hârtie colorată are culori luminoase și nu este ușor de a decolora.

3. Funcția: poate fi folosit cu hârtie tăiat carduri pentru a face forme deosebite.Cu carduri pentru diferite ocazii, va avea design perfect pentru a decora hârtie capodopere sau invitatii de nunta!

Caietul de sarcini:

Nume: Cuțit Mucegai/Hârtie de tăiere Carte/Material DIY

Material: otel carbon

Dimensiune: 13.95x13.18cm/5.49x5.19in

Nume: Hârtie Colorată

Material: hârtie

Dimensiune: 14.8x21cm/5.83x8.27in

Tip: (A) H6076, Tăiere Mor, (B) ZH0025, Hârtie de Culoare, (C) H6076 + ZH0025

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Card De Tăiat Hârtie

4 X Hârtie De Culoare

Picătură De Transport Maritim De Servicii.

1.Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi. 2.Pentru USA/CA /RU viteza de transport maritim este foarte rapid. 3.Prioritate de livrare,livrare rapida in 48 de ore. 4.Nu factura sau receip sau materiale promoționale incluse. 5.Suport CSV/EXCEL ( comenzi mai mari) dropshipping.

Etichete: taie mor, actele scrapbooking meserii 30x30, frunza moare pentru luare de card, albine stencil, album pentru foto, set scrapbooking 30x30, album foto album de 30 x 30, taie mor de metal, matrita din plastic, album foto album.

navidad Fundal Muri Tăiate
De crăciun Moare De Tăiere
Numele Cuțit de Mucegai/Hârtie de tăiere Carte/Material DIY
Model Tip Soprt Eveniment
Material Oțel Carbon
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Moare De Tăiere
dimensiune 13.95x13.18cm/5.49x5.19in

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Eco-prieteni Timbru Stencil Card de Crăciun, Evenimente Sportive Hârtie de Culoare de Etanșare de Timbru pentru Anul Nou Scrapbooking Album Foto

Eco-prieteni Timbru Stencil Card de Crăciun, Evenimente Sportive Hârtie de Culoare de Etanșare de Timbru pentru Anul Nou Scrapbooking Album Foto

Produse similare

Compara