Măsuță De Lemn Acrilic Suport Semn Carte, Standuri De Masă Numărul De Carduri Loc De Semne Display Stand Mini Pret Eticheta Suportul

Produs nou

In stoc

6.58lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere: Material:Lemn+Acril Interior Dimensiune Hârtie : 90x60mm / 100x70mm / 120x80mm Opțional

Conținut pachet: 1buc * Acril Semn Suportul

Notă :

Imagini și bunuri are nuanțe este normal

Selectati culoarea inainte de a confirma comanda

Vă rugăm să permiteți-dimensiuni 1-3 mm de eroare cu manuale de măsurare FAQ

1. Cum să păstrați de urmărire cu coletul meu?

Puteți verifica informațiile dvs. de transport maritim de la următorul link cu urmărire nu,www.17track.net/en ( copiați-l în browser-ul ).

2. En-gros sunt binevenite.

Pentru en-gros, va oferim reduceri pe baza de cantitatea pe care doriți să comandați.Dacă doriți să ne desemnat pentru al treilea partid, putem livra marfa la client direct.Vă rugăm să fiți siguri și încredere în noi, nu Vom pleca nici o informație despre noi.)

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

3. Există orice taxe vamale?

De obicei ne declare cel mai mic pret, pentru a evita taxele vamale.Din cauza diferitelor politici naționale în diferite țări, taxele vamale ar fi pentru cumpărători cont.Prin urmare, vă Rugăm să lăsați-ne un mesaj atunci când achiziționați pentru a ne spune cât de mult puteți plătit taxele vamale.

4. Există orice problemă cu privire la dimensiunea?

Te rog, strict în conformitate cu noastre de măsurare metoda de a cumpăra.

5. Cât despre Calitate?

Dragul meu prieten, vă rugăm să nu vă faceți griji cu privire la Calitate.Calitatea este de competența noastră de bază.Suntem o dezvolta rapid noi companii și noi foarte valoare clienților o experiență de cumpărături și produse de calitate în scopul de a căuta de dezvoltare pe termen lung , Toate produsele vor fi inspectate strict înainte de livrare pentru a asigura fiecărui client poate obține perfect produse de înaltă calitate.

6. Ce dacă sunt nemulțumit cu produsul?

Odată ce ați primit produsul nostru, indiferent de ce probleme aveți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problema ta, până când te simți mulțumit.

7. Vă rugăm să ne contactați pentru orice informații suplimentare.

Vă Rugăm Să Rețineți

Confirma Adresa cu Numele Complet

Toate produsele vor fi testate strict înainte de expediere , Am expediat la 9gaguri.ro adresa lui numai.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în 9gaguri.ro este compensată cu adresa destinatarului înainte de a plăti.Și vă rugăm să asigurați-vă că numele este numele complet, ceea ce este foarte important, vă mulțumim pentru colaborare!

Etichete: gărgăriță meniu titular, bicicleta regulator de tensiune, arta sta, card credit titular, cerb mic tabel, acer 5920g card grafic, carte de autobuz caz, cardul de suport, coffee corner, 125cc groapă de biciclete piese de performanță.

Material Lemn, Lemn + Acril
Tip Card Holders & Note Holders
Stil Wide Selection, Stil European și American
interior dimensiune hârtie 90x60mm / 100x70mm / 120x80mm
Origine NC(de Origine)
Design Inclinat
Material De Acoperire din lemn
Numele Mini Sign Holder Stand
Numărul De Model 6009

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Măsuță De Lemn Acrilic Suport Semn Carte, Standuri De Masă Numărul De Carduri Loc De Semne Display Stand Mini Pret Eticheta Suportul

Măsuță De Lemn Acrilic Suport Semn Carte, Standuri De Masă Numărul De Carduri Loc De Semne Display Stand Mini Pret Eticheta Suportul

Produse similare

Compara