50x50CM Unisex din Bumbac Sport Buzunar Pătrat Eșarfă Steagul American Dungi Star Print Bentita Bandană Hip-Hop Bratara Wrap Păr

Produs nou

In stoc

3.12lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere :

OOTDTY

Caracteristici :

100% de brand nou și de înaltă calitate

Steagul American, modele, dungi drepte/ondulate dungi&pentagrama steaua imprimare, 2 stiluri opțional.Perfect pentru orice anotimp si cu orice ocazie.

Fabricat de înaltă calitate tesatura de bumbac d e, în formă de pătrat, neted, ușor, super-tesatura moale si confortabil, usor de transportat.

Această largă susținere este rapid sudoare wicking, moale și flexibil.Desăvârșește ca yoga bentita, care rulează banda de antrenament, banda de susținere și mai mult.

De asemenea, poate fi folosit ca neck gaiter, soare și praf și vânt masca de fata, balaclava, bandană, articole pentru acoperirea capului, headwrap, hairband, casca de linie, etc.

Foarte compact, astfel încât să puteți tuck departe în buzunarul de la pantaloni scurți sau pantaloni de marfă.De asemenea, un cadou frumos pentru iubitul tau, de familie, de prieteni.

Un foarte bun partener pentru diverse sporturi și activități în aer liber: de funcționare, drumeții, mersul pe jos, ciclism, motociclism, pescuit, vânătoare, etc.

1 bentita bandană numai, alte accesorii demo in poza nu sunt incluse!

Caietul de sarcini :

Material: Bumbac

Opțional Stil: 1 Dungi Drepte, 2 Dungi Ondulate

Culoare: Ca imagini arată.

Dimensiune: Unul Mărime

Lungime: 55cm(21.65 în)

Latime: 55cm(21.65 în)

Cantitate: 1 buc

Cald prompt:

1.Oameni din asia dimensiunea este de 1 sau 2 dimensiuni mai mici decât cele Europene și Americane.

2.Vă rugăm să rețineți că temperatura scăzută spălat,nu înălbitor și loc sub soare pentru un timp destul de lung.

3.La fel de diferite metode de măsurare,aceasta va avea loc 1-3 cm abaterea despre elemente,vă rugăm să vă asigurați că este bine pentru tine înainte de a comanda.

4.Pentru că de monitoare diferite și lumina lămpii,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului,într-adevăr vă mulțumesc pentru înțelegere!

Pachetul include:

1 x Bandă Bandană(fără pachetul de vânzare cu amănuntul)

Etichete: bentita bărbați, bandana din bumbac, turban, 3d bandană, cap eșarfă pentru bărbați, american flag mask, balaclava eșarfă, balaclava pavilion, steagul american eșarfă, masca cu steagul.

Opțional Stil 1 Dungi Drepte, 2 Dungi Ondulate
Cantitatea 1 buc
Stil Moda
Lungime 55cm(21.65in)
Lățime 55cm(21.65in)
Numărul De Model C6UD6EE402608-1
Gen Unisex
Numele Departamentului Adult
Material BUMBAC
Nume De Brand JAVRICK
Model Tip Geometrice
Tip Bandane
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

50x50CM Unisex din Bumbac Sport Buzunar Pătrat Eșarfă Steagul American Dungi Star Print Bentita Bandană Hip-Hop Bratara Wrap Păr

50x50CM Unisex din Bumbac Sport Buzunar Pătrat Eșarfă Steagul American Dungi Star Print Bentita Bandană Hip-Hop Bratara Wrap Păr

Produse similare

Compara