UXCELL 200x50cm 5-10mm Masina Acasa Sunet de Căldură de Verificare Izolare Moloz Spuma Camion cu Izolare Zgomot de Motor Firewall Căldură Autocolant

Produs nou

In stoc

52.55lei

Adauga la lista dorintelor

Dimensiuni:

L * W = 200cm/79 "x 50 cm/20" = 10.76 sqft

L * W = 400cm/ 157.5 " "x 50 cm/20" = 21.5 mp

Punct:

Val de Sunet Antifonul Linie are aceleași caracteristici și zgomot excelent izolator proprietăți ca spuma de cauciuc.Acesta are o greutate foarte mică, rezistent la ulei și benzină.

Materialul folosit este un izolator excelent!Sunetul fonoizolant material vă permite să se ocupe cu ambele, de frig și de căldură.Acest lucru este deosebit de important în climat cald zone.Bine izolat interior este un angajament de confort ridicat, în timp ce în vehicul.Linie scutului termic al materialului va rezolva problema de încălzire excesivă dacă mașina dumneavoastră este echipată cu un motor puternic și consolidat sistemul de evacuare.Este, de asemenea, ușor de utilizat de Linie ca izolație capotă (hoodliner).

Plasarea de utilizarea de sunet antifonul mat:A. Capota B. Celling C. Ușa D. Pilotaj Etaj E. Hayon F. Firwall-ul și U Tip Perete J. Aripa Fata H. Față și Spate Jante

1.Moistureproof 2.Superb susținut autoadezive 3.Ușor de a instala/mâner/cut flexibile,se potrivesc toate tipurile de tipul de vehicul.

Perfect pentru Automobile, Apartamente, Apartamente, Studiouri, săli de Clasă, Fabrica și mai mult

Descriere:

Acest lucru ușor de a instala mașina de izolare fonica spuma este ideal pentru acoperisuri, usi, pasajele rotilor, pornire și de a tabletei aplicații.

Odata montat acest produs va îmbunătăți calitatea plimbare în vehicul prin reducerea zgomotului motorului, anvelope văita, zgomotul de rulare, zgomotul produs de vânt și va îmbunătăți în mod semnificativ ansamblu de vehicule rafinament și calitate a sunetului.

Precum și de a îmbunătăți vehiculul acustica această înaltă performanță spuma cu celule inchise se va asigura vehiculul dumneavoastră rămâne mai rece în timpul verii și cald în timpul iernii, ceea ce face călătoria mai confortabilă.

De înaltă calitate adeziv susținută negru cu celule închise din spumă de izolare

Reducere mare de zgomot și proprietăți de izolare termică

Utilizate de către producătorii de vehicule de lux

Excelent pentru etanșare împotriva apei și pătrunderea de aer

Extrem de compresibile spumă cu celule închise f ormulation

Ușor "taie coaja, se aplică" montarea

Etichete: sistemul peugeot 308, toyota rav4, opel astra j, E30, tesla, masina pentru autocolant, autocolant de perete, masina pentru, subaru, astra j.

Tip Izolate Fonic Bumbac
Plasarea Fender, coada de acoperire, Șasiu, Perete Interior, Ușa de la mașină, Acoperiș, Capota
Material Spuma De Cauciuc
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

UXCELL 200x50cm 5-10mm Masina Acasa Sunet de Căldură de Verificare Izolare Moloz Spuma Camion cu Izolare Zgomot de Motor Firewall Căldură Autocolant

UXCELL 200x50cm 5-10mm Masina Acasa Sunet de Căldură de Verificare Izolare Moloz Spuma Camion cu Izolare Zgomot de Motor Firewall Căldură Autocolant

Produse similare

Compara