100LED Patru Laturi de Energie Solară Lumină 3 Moduri de 270 De Grade Senzor de Miscare Unghi Lampă de Perete rezistent la apă în aer liber Curte Lămpi

Produs nou

In stoc

28.90lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristici:

100LED super-luminos: în aer liber lumini solare cu 100 de super-luminos LED-uri margele, oferind conditii excelente de iluminare de pana la 1000 de lumeni, mult mai mult decât alte similare LED lumini solare.

270° cu unghi larg de iluminare: solar de perete de lumină este proiectat exclusiv cu 4 fețe built-in LED-uri cu unghi larg de iluminare, și gama de iluminare poate fi crescut cu 270°.Ca urmare, gradul de acoperire a triplat aproape.

Cea mai recentă tehnologie: Acest senzor solar foloseste lider mondial de panouri solare (siliciu monocristalin) pentru a converti până la 19% din lumina soarelui în energie electrică, de încărcare de cel puțin 5% mai rapid decât alte solar lumini de perete (polisiliciu).Mai ales în timpul iernii sau în zilele ploioase, de a salva timpul de încărcare atunci când nu există suficientă lumină!

Intemperii: unitatea Noastră este fabricat de înaltă rezistență ABS și poate rezista la ploaie, zăpadă și alte condiții meteorologice extreme.IP65 rezistent la apă și rezistentă la căldură solară pentru orice condiții meteorologice.Mare în aer liber lumini în aer liber, grădină, terasă, patio, punte, garaj, aleea pridvorului.

Trei moduri de lucru sunt disponibile:

1. Inducerea orbire este pornit, și nici o lampă de inducție este oprit.

2. Senzorul de lumina este pe și nu există nici o inducție ușoară lumină.

3. Păstrați întotdeauna o ușoară lumină.Acest solar senzor de lumina nu are nevoie de fire.Instalați solare lumina de perete cu șuruburile furnizate și încărcați-l timp de 8-12 ore sub lumina directă a soarelui.

Caietul de sarcini:

Cantitate: 1 buc/2 buc

Culoare: alb

Material: plastic

Numărul de lumini: 100LED

Voltaj: 3.7 V

Parasolar material: plastic

Putere: solar

Putere: 6W

Panouri solare: polisiliciu panouri solare

Lumeni: 1200lm

Greutate brută: 200g

Produs dimensiune: 130*90*55mm/5.12*3.55*2.17"

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1/2 X De Energie Solară Lumină

1 X Pachet De Instalare

1 X Manual

Etichete: xr karl caz.

Origine NC(de Origine)
Sursa De Alimentare Solar
Nivelul De Protecție IP65
Celule Solare De Tip Baterie Cu Litiu
Tensiune 3.7V
Este De Becuri Incluse Da
Corpul Material ABS
Caracteristici /
Tipul De Bază Nici unul
Garanție /
Este Estompat Da
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Utilizare De urgență
Certificare CE, CQC, Nici unul
Stil Contemporan
Numărul De Model 100LED Patru Laturi de Energie Solară Lumină
Nume De Brand alloet

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

100LED Patru Laturi de Energie Solară Lumină 3 Moduri de 270 De Grade Senzor de Miscare Unghi Lampă de Perete rezistent la apă în aer liber Curte Lămpi

100LED Patru Laturi de Energie Solară Lumină 3 Moduri de 270 De Grade Senzor de Miscare Unghi Lampă de Perete rezistent la apă în aer liber Curte Lămpi

Produse similare

Compara