LN006547 de 3,5 mm la 2,5 mm 4.4 mm XLR 8 Core Argint Placat cu OCC Casti Cablu Pentru Sennheiser IE40 Pro

Produs nou

In stoc

87.44lei

Adauga la lista dorintelor

Pentru partea de Music Player va putem oferi

3.5mm3 pol (Stereo) Plug,

3.5mm4 Polul echilibrat plug,

2.5mm4 Polul echilibrat plug,

4.4 mmMale echilibrat plug,

XLR 4 Pol plug de sex Masculin,

XLR 4 Pol de sex Feminin plug,

Dual XLR 3 Poli plug de sex Masculin,

Dual XLR 3 Poli de sex Feminin plug,

6.5 mmMale Plug,

4 in1 Plug,

Iphone plug,

Tip C plug,

pentru tine pentru a selecta.

Partea de căști sau Căști Pin-ul este la fel ca aspectul prezentat în fotografiile noastre.Cască sau căști pin-ul nu este disponibil pentru selecție și personalizare.

Acest lucru este 8cores argint placat cu OCC sârmă .Acest cablu este foarte moale,sunet Mai bun decât în mod normal prin cablu, sunetul este organic și natural în mărime și domeniul de aplicare.

Greutate redusa design.Nostru cabluri de căști sunt concepute pentru a menține semnalul cât mai pură, cu un perfect plat răspuns.si sunetul este la fel de bun ca acesta este mergi la a lua frunze de amp sau player .Cablul de locuri de muncă este de a obține semnal de la căști fără a adăuga sau a scoate ceva din sunetul detalii.

Sfaturi:3.5mm4 polul Echilibrat Plug (Bal) cablu de muncă pe Hifiman Serie Player (R2R2000 etc.) , Qulcos qa361 Player COWON PLENUE S Player , F. AUDIO FA2 XS03 și alți jucători care au legate de porturi.MobilePhone Iphone sau normal jucător nu se poate lucra (O parte nu va avea sunet dacă utilizați the3.5mmbalanced cablu pe ele).

Dacă nu aveți Hifi professional music player, vă Rugăm să alegeți 3.5mm3 polul plug cablu.

Vă rugăm să Rețineți: poza este doar pentru referință,Unele părți pot fi diferite de fotografii, vă Rugăm să facă obiectul ca standard.Avem dreptul de interpretare finală.

Nostru casti cablu este folosit în principal pe modele de căști indicata in titlu sau descriere.Alte căști nu poate fi folosit 100% garantat.Dacă nu sunteți sigur dacă casti cablu poate fi folosit pe căști, vă rugăm să trimiteți un mesaj pentru a ne contacta pentru confirmare, în caz contrar, cumpărătorul ar trebui să suporte consecințele.Avem dreptul de finală explicație.Dacă vă cumpărați produsele noastre, înseamnă că sunt conștienți de și sunt de acord cu acest acord.

IPhone-ul nostru și de tip C, plug suport Sunet HiFi și cu mare putere.Folosind cea mai nouă versiune de înaltă calitate chip, coajă de metal cu ecranare, face sunetul nivel de sârmă mai puternic, mai multe detalii, mai curat,mai puțin zgomot, aduce o nouă experiență auditivă.

Etichete: 3 pin mini xlr, 3.5mm to 6.5mm adapter, 2.5 mm la 3.5 mm cablu de microfon, 3.5mm 4 pole, fiio aux cable, ataudio cablu coaxial, 2.5 mm 4.4 mm adaptor, Canon 5d, sennheiser hd 800 de cablu, mufa xlr.

Tip AUX Cabluri
Nume De Brand EachDIY
Certificare Nici unul
Conector B jack
Numărul De Model CABLU
Gen De Sex Masculin-Masculin
Un Conector AUX
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

LN006547 de 3,5 mm la 2,5 mm 4.4 mm XLR 8 Core Argint Placat cu OCC Casti Cablu Pentru Sennheiser IE40 Pro

LN006547 de 3,5 mm la 2,5 mm 4.4 mm XLR 8 Core Argint Placat cu OCC Casti Cablu Pentru Sennheiser IE40 Pro

Produse similare

Compara