Original designer de măiestrie naturale Hetian jasper lotus deschidere inel reglabil farmec retro pentru femei brand de bijuterii de argint

Produs nou

In stoc

18.57lei

Adauga la lista dorintelor

Memento: De jade este format în mod natural și are complexe de mineralizare, fiecare piatră are caracteristici diferite, cum ar fi forma, culoarea, textura, pete negre, și non-netedă a suprafeței tăiate.Acestea sunt caracteristici comune din pietre naturale și nu sunt produse defecte. ,Vă rugăm să informați!Mulțumesc, o zi bună (bunurile vor merge prin control strict de calitate înainte de livrare, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți)

stare:Brand new.

De Înaltă Calitate/Grele Inel Placat Cu Aur.Acesta este un absolut uimitoare inel de Piatră prețioasă pietre accent.Acest inel este foarte stralucitoare!Sunteți sigur de a fi observat cu acest inel.Măiestrie și durabilitate ca acest lucru NU trebuie să fie confundate cu bijuterii ieftine.Tip de Metal: electrice de Înaltă calitate placat cu 5 microni foarte gros,viață lungă utilizarea de ingrijire.

Transportul Si Predarea

1.Trimitem produsele noastre de către EMS,DHL,UPS,TNT și Airmal.

2.Timpul de livrare

1)DEM,DHL,UPS,TNT express shipping iau, de obicei 3-7 zile de lucru care depinde de țara dumneavoastră.

2)China Post Air Mail :Ca de obicei .nava în Asia,la Vest de Euro, America de Nord în jurul valorii de 15-35 zile lucrătoare, nava America de Sud,orientul Mijlociu,orientul Euro,Africa de aproximativ 30-60 de zile lucrătoare.

3)Orice întrebare, vă rugăm să contactați cu noi gratuite prin E-mail.

Feedback-ul

1, depindem de client satusfaction pentru a reuși.Prin urmare ,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul activ.

Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Etichete: inel rainbow, Inel argint 925, opal etiopian, Set argint 925, albastru set de bijuterii, Argint 925, chiang mai de argint, larimar, piatra, inel cu diamant, 18k inel de aur.

Materiale Metalice Placare cu argint
Stil Clasic
Numărul Certificatului De BZ155
Principala Piatră De Calcedonie
Gen Femei
Metale De Tip Nici unul
Forma\model PLANTA
Inele Tip Inel De Cocktail
Partea Piatra Turmalina
Numărul De Model BZ155
Nume De Brand NoEnName_Null
Setarea Tip Tensiune De Setare
Origine NC(de Origine)
CertificateType A Treia Petrecere De Evaluare
Ocazie Aniversare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Original designer de măiestrie naturale Hetian jasper lotus deschidere inel reglabil farmec retro pentru femei brand de bijuterii de argint

Original designer de măiestrie naturale Hetian jasper lotus deschidere inel reglabil farmec retro pentru femei brand de bijuterii de argint

Produse similare

Compara