LN005981 2 buc Formă de L 4.4 mm pentru Căști Căști Adaptor Pentru Sony ALFA-2A TA-ZH1ES NW-WM1Z NW-WM1A AMP Player

Produs nou

In stoc

70.78lei

Adauga la lista dorintelor

Element Stare: Nou fara ambalaj de vânzare cu amănuntul.

Acest preț este pentru 2 buc Numai.Vă rugăm să ne lăsați un mesaj pentru tipul dorit.Sau altcineva de alt tip vor fi livrate în mod aleatoriu.

Plata

Această metodă de plată este special pentru 9gaguri.ro client.

Taxele de Import impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a astepta. .

Transport

Vă rugăm să rețineți: Acest produs este livrat din china de Către Registrul parcelă Mică, Rețineți :Noi vom alege cel mai bun mod de transport maritim pentru tine.De exemplu: puteți alege singapore parcelă mică atunci când plasați comanda, dar poate ne va livra în afară de suedia parcelă mică pentru tine.Tot din articol vor fi expediate în termen de 2 -5 zile, după care îl plătiți .

De obicei, va dura aproximativ 25-35 de zile pentru cele mai multe dintre țările de primire.Dar unele țări vor avea mai mult timp de 30-40 de zile poate, cum ar fi Ucraina , Rusia , Italia ,Germania, Franța,etc.

De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

Orice întrebări vă rugăm să trimiteți e-mail la 24 de ore, serviciu de caseta de e-mail , vă Vom oferi un răspuns în termen de 48 de ore.

Dacă elementul este defect, vă rugăm să-mi spuneți cât mai curând posibil după primirea produselor.Elementul va fi returnat starea inițială, în scopul de a obține rambursarea și înlocuit (vă rugăm să întrebați-ne revenind adresa înainte de a o trimite înapoi.) Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport, atunci când de transport maritim de produse.

Termeni De Vanzare

Feedback-ul este foarte important pentru noi, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice dispute pe ALi, te rog da-mi o oportunitate de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Etichete: cazul sony nw wm1a, fl studio, mp3 sony nw wm1a, fiio, protector de ecran, dac, ibasso, sony nwz, 5 pol audio jack, jh audio.

Material Metal
Pachet No
Tip De Element Earphone Cables
Nume De Brand EachDIY

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

LN005981 2 buc Formă de L 4.4 mm pentru Căști Căști Adaptor Pentru Sony ALFA-2A TA-ZH1ES NW-WM1Z NW-WM1A AMP Player

LN005981 2 buc Formă de L 4.4 mm pentru Căști Căști Adaptor Pentru Sony ALFA-2A TA-ZH1ES NW-WM1Z NW-WM1A AMP Player

Produse similare

Compara