1buc Drăguț Cablu Muscatura de Animale Protector Pentru Bobinator Iphone Încărcare cablu Cablu de Prietenii de Desene animate Cablu Biter Suport de Telefon Organizator

Produs nou

In stoc

2.17lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere:

DRĂGUȚ și ADORABIL - setul include 12 cablu de încărcare musca: pește, tigru, arici, porc, piele de aligator, veveriță, orca, câine, pisică, iepure, sigiliu și panda.De asemenea, vine cu un reutilizabile de blocare zip pack.

APLICAREA pe scară LARGĂ - Aceste animale încântătoare cablu mașini de ștanțat sunt o modalitate foarte bună de a plug capetele de cabluri.Sunt compatibile cu iPhone, iPod, iPad, power bank, Android și încărcătoare.

UȘOR DE UTILIZAT - pur și Simplu introduceți cablul în partea inferioară slot de fiecare cordon protector, asigurându-vă că acesta este fixat.Fiecare muncher este făcut de calitate, durabil PVC si silicon.

EXTINDE VIATA CABLU - Cu ajutorul acestor încărcător protector prieteni, vă păstrați încărcătorul cablurile de la obtinerea uzat sau deteriorat.Setul este potrivit pentru conectori de maximum 8-10 mm.

MARE PENTRU GIFTING - Cum poate cineva rezista aceste super-drăguț munchers?Surpriza unui prieten sau coleg de astazi cu acest irezistibil de animale încărcător set protector, care este sigur de a fi un hit instant!

Unele cabluri, cum ar fi de încărcare de telefon cabluri și mufe pentru căști, sunt predispuse la uzura mai ales dacă ei merg peste tot cu tine.Tot ce-și-mai departe nevoie de o taxă pe cabluri, le deteriora, ceea ce poate fi foarte periculos.

Noile încărcătoare poate costa mii de dolari, în special pentru gadget-uri scumpe ca smartphone-uri.În loc de a cumpara noi cabluri, de ce nu prelungi durata de viata a acestora cu un cablu protector?

Cu Animale Cablu Protector, vă păstrați lucrurile drăguț și încărcare cabluri de uzura!

Nu mai trebuie să vă faceți griji despre dvs. de încărcare cordoane de a lua o bătaie, chiar dacă în mod constant încărca dispozitivele mobile.Cu 12 piese in acest minunat set, nu e mai mult decât suficient cablu de protecție pentru toate cablurile.

Distracție nostru și pline de culoare de animale sunt o modalitate de luminos pentru a păstra dvs. de încărcare cabluri de îndoire până se rup.Veți fi capabil de a încărca telefonul, pentru a asculta muzică și a naviga în timp ce sunteți de încărcare fără subliniind fragile cabluri.

O bucată de măsuri 0.6 x 0.7 x 1.4 cm și cântărește 0.2 oz, făcându-l ușor de a transporta în jurul valorii de în pungi și pachete fanny.Compact, ușor și portabil, nostru dragut munchers sunt ideale pentru călătorii de afaceri și de familie excursii.

Caietul de sarcini:

Bobinaj tip: normal cablu de date

Material: Ecologic din PVC moale de cauciuc

Caracteristici produs: animal de modelare

Produse aplicabile; cablu de date interfață

Culoare: o varietate de forme

Pachetul Inclus:

1*Animale Cablu Protector

Etichete: protector usb, electric cable managment, cablu bobinator mi, încărcător placa, titularul de sârmă, cablu protector câine drăguț, lampa loft, conector de sârmă, cabl iphon, mobil phone.

Tip Cablu Bobinator
Material Silicon
Dropshipping/En-Gros Da
Origine NC(de Origine)
3 Suport De Telefon Accesoriu
1 Cablu protector
Forma Animale
Tip 1 Animal Protector Cablu
2 protejatul cablu prieteni
Culoare multe
Pachet No
Numărul De Model Cablu Bobinator
tip 2 Organizator De Cablu

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

1buc Drăguț Cablu Muscatura de Animale Protector Pentru Bobinator Iphone Încărcare cablu Cablu de Prietenii de Desene animate Cablu Biter Suport de Telefon Organizator

1buc Drăguț Cablu Muscatura de Animale Protector Pentru Bobinator Iphone Încărcare cablu Cablu de Prietenii de Desene animate Cablu Biter Suport de Telefon Organizator

Produse similare

Compara