Farmecul Lapis Lazuli Piatră Margele Bratari Femei Barbati Culoare Argintie OM Pandantiv Bratari Elastice de Energie Pulsera Homme

Produs nou

In stoc

5.62lei

Adauga la lista dorintelor

Număr articol:AB Pachetul Inclus: 1 Bucata Culoare:aur,Argint,Negru,Rose de Aur Materiale:Lava vă Rugăm să Nu ne Lăsați feedback-ul negativ sau feedback-ul Neutru sau scor scăzut pe detaliu de rating de vânzare, Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați înainte de a face acest lucru, vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere.Acest element va fi expediat din China, dacă scopul de sub 5 usd au obiceiul de numărul de urmărire,și vă rugăm să NU deschidă o anchetă sau un Proces de returnare atunci când elementul nu ajunge la timp, un mesaj de noi, toate problemele vor fi rezolvate.

POLITICA DE TRANSPORT:

Serviciul Standard este China Post Obișnuit Pachet Mic & China Post a Inregistrat un e-Mail de Aer.

Scopul Valoare >150 Dolari Transport Gratuit Prin EMS,DHL.

Valoarea Comenzii >$7 Prin China Post A Inregistrat Un E-Mail De Aer.

Valoarea Comenzii 24 De Țări Transport Gratuit Prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus.

Transport Maritim Și De Manipulare:

Transport La 48 De State Ale S. U. A Și Alte Țări Este Complet Gratuit, De Obicei, Este Nevoie De 12-20 De Zile Lucrătoare De La Statele Unite Ale Americii, Acesta Va Fi Considerat Ca O Prima Clasa De E-Mail O Dată Intrat La Membre.Pentru Restul Lumii, Vom Folosi Post Office ESTE Înregistrată de Servicii e-Mail, Numărul De Urmărire Furnizate de Noi Pot Fi Urmărite În Țara Dumneavoastră de Post Office-Ul, Și, de Obicei, Va Dura 20-30 De Zile lucrătoare.

Timpul De Livrare:

Timpul De Livrare Poate Varia În Funcție De Sărbătorile Legale, Țări, Și Vamal Etc. Vă Mulțumim Pentru Înțelegere!

Noi Nu Suntem Responsabili Pentru Taxe Vamale A Avut Loc În Țara Dumneavoastră, Noi, De Obicei, Mark Cadouri Și Sub 10 Usd La Forme Personalizate.Dacă Aveți Orice Alte Cereri, Lasă-Ne O Notă Atunci Când Face O Comanda!

Reduceri:

Orice Achiziții De Peste 150 De Dolari, Vom Actualiza Pentru A Exprima De Transport Maritim, Care Merge De Obicei 5-7 Zile Lucrătoare Pentru Cele Mai Multe Din Lume, Și Mare Cadou Vor Fi Incluse La Fel De Bine!

Feedback-ul:

Vă Rugăm Să Ne Lăsați 5 Stele Pe Feedback-Ul!

Dacă Aveți În Vedere Să Ne Dea De 4 Stele Sau Mai Jos, Ne Îndemna Să Ne Scrie Un E-Mail În Primul Rând Cu Privire La Problemele.Suntem Mereu Aici Pentru A Rezolva Orice Probleme Care Apar În Timpul Tranzacției.

Feedback-Ul Pozitiv Este Părăsit În Mod Automat Pentru Tine După Ce Ne-A Lăsat-O Cele Pozitive

Customer Service:

Va Oferim 100 % Satisfacțiile Pe Site-Cumpărare.Banii Înapoi Garantat La Toate Produsele Noastre, În Caz Că Nu Sunt Fericit Cu Ea, Doar Scrie-Ne Un Mesaj Sau E-Mail-Ne!100% Satisfacție A Clienților Și Cel Mai Rapid De Transport Maritim & Excelenta Calitate Sunt Promisiunea Noastra!

Etichete: x om, om de aur, medalia de om, pandantiv mandala, pălărie de om, luna și stelele cameră perete agățat pandantiv, design agățat pandantiv, canada hartă pandantiv, omul pandantiv, om eos.

Fine sau de Moda Moda
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Ambalare Ambalate individual
Gen Unisex, Femei, BĂRBAȚI, De sex masculin
Numărul De Model AB317
Nume De Brand DOUVEI
Culoare negru, Verde, corful
Margele Stil Zircon Rotund
Poartă ocazie Nunta, Balul de absolvire, Aniversare, petrecere
Margele Dimensiune 8mm
margele brățară Piatra De Lava
Tip De Element Bratari
Stil TRENDY
Compatibilitate Nici unul
Incuietoare Tip Dantelă-up
Tip Lanț Coarda Lanț
Funcția Nici unul
Setarea Tip Nici unul
Forma\model Runda
dimensiune 16.5cm-25cm(6.5-9.8in)
Bratari Tip Strand Bratari
Material Piatra

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Farmecul Lapis Lazuli Piatră Margele Bratari Femei Barbati Culoare Argintie OM Pandantiv Bratari Elastice de Energie Pulsera Homme

Farmecul Lapis Lazuli Piatră Margele Bratari Femei Barbati Culoare Argintie OM Pandantiv Bratari Elastice de Energie Pulsera Homme

Produse similare

Compara